Businesslike Oy

Mepco-pääkäyttäjä, Rantalainen

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 27.03.2023, 12:00
  • Suljettu 15.05.2023, 17:42

Mepco-pääkäyttäjä, Rantalainen

Millaisessa Mepco-tehtävässä ja ympäristössä sinä haluaisit työskennellä seuraavaksi?

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa ja tavoitteenamme on olla paras taloushallintoalan työnantaja. Se velvoittaa meitä huolehtimaan asiantuntijoidemme hyvinvoinnista ja jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä. Lupauksemme on varmistaa balanssi työn ja vapaa-ajan välillä – emme rakenna menestystämme ylitöille. Lisäksi lupaamme huomioida omat kehittymishalusi. Suunta voi olla sisäiseen tai ulkoiseen Mepco-koulutukseen tai vaikkapa esihenkilötyöskentelyyn tulevaisuudessa. Meille on erityisen tärkeää, että koet asiakastyön omaksesi.

Mepco-pääkäyttäjänä suunnittelet ja toteutat itsenäisesti sekä tiimisi kanssa monipuolisia Mepco HR- ja palkkajärjestelmän käyttöönotto- ja kehitysprojekteja alusta loppuun.

Millainen tiimi sinua Rantalaisella odottaa? 

Pirkanmaan tiimissämme työskentelee toistakymmentä Mepco-asiantuntijaa.  Koska työskentelemme laajalla hybridimallilla, voit asua missä päin Suomea vain. Rantalaisella on yli 60 toimipisteessä erinomaisilla sijainneilla ympäri maan ja lisäksi varustamme kotitoimistosi moderneilla työvälineillä, tarjoamme hyvän IT-tuen, jatkuvat kouluttautumismahdollisuudet sekä esihenkilön huolenpidon. Tiimissä on erinomainen pysyvyys ja viihtyvyys. Panostamme pitovoimaan, tuomme oppimista arkeen ja johtomme on sitoutunut jaksamisen ja turvallisen arjen ylläpitämiseen. Tiimin esihenkilötyöskentely on tasapuolista ja reilua!

Mitä odotamme sinulta?

Olemme uteliaita kuulemaan osaamisestasi, tulitpa alalta tai sen ulkopuolelta. Jos tulet alalta, tiedät, että kokemusta ei mitata pelkästään vuosissa vaan eritasoisten projektien ja asiakkuuksien kautta. Kerro siis meille, mitä olet tehnyt ja mitä haluat seuraavaksi!  

Odotamme joka tapauksessa vahvaa osaamista Mepco-järjestelmästä sekä kokemusta projektityöskentelystä ja dokumentoinnista. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on tärkeää, mutta koska palvelubusiness on toimintaa ihmiseltä ihmiselle, odotamme myös hyviä tiimityötaitoja ja halua auttaa asiakkaitamme menestymään.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen on etu.

Rantalaisella on avoinna paikka juuri sinulle! 

Toimintamme kasvaa jatkuvasti. Työympäristömme on nopeatempoinen ja dynaaminen. Meitä on jo yli 1200 Suomessa ja Tukholmassa. Tiedämme, että innostavassa työilmapiirissä osaavien kollegoiden kanssa on helppo viihtyä ja työskennellä myös pitkällä tähtäimellä. Silloin syntyy ideoita, jotka kääntyvät oman organisaatiomme ja asiakkaidemme menestykseksi.

Rantalaisen innostavien uratarinoiden kautta voit tutustua siihen, millaista meillä on työskennellä: https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Odotamme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Kesälomajärjestelyt onnistuvat. Hae tehtävää viimeistään 15.5. Aloitamme Teams-haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointia hoitaa ja kysymyksiisi vastaa Businessliken Senior People and Talent Consultant Outi Ahorinta, 040 9210 807 tai outi.ahorinta@businesslike.fi.

Osaamisalue: ,

Businesslike Oy

Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena, joka tarjoaa niin yritys- kuin työnhakija-asiakkailleen nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Businessliken rekrytointitoimeksiantojen onnistumisprosentti on tasan 90. www.businesslike.fi