A-klinikka oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.02.2024, 8:00
  • Suljettu 26.02.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.    

Haemme nyt sairaanhoitajaa Lahden Vieroitushoitoyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 50-prosentin työajalla 1.3.2024-31.3.2024 ajalle sekä kokoaikaisella työajalla 1.4.2024-31.7.2024 ajalle.

Vieroitushoitoyksikkö Lahti tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa päihteiden käyttäjille ja muista riippuvuusongelmaista kärsiville, joille avohoitopalvelut eivät ole riittäviä tai tarkoituksenmukaisia. Lahden vieroitushoitoyksikkö on tarjonnut Lahdessa jo yli 30 vuoden ajan laadukasta laitoshoitoa, jonka takaa meidän ammattitaitoinen hoitohenkilökuntamme. Yksikössä on asiakaspaikkoja 16.

Sairaanhoitajan tehtävä

Sairaanhoitajana toimit tärkeänä moniammatillisen tiimin jäsenenä, joka koostuu lähihoitajista, sosionomeista, sairaanhoitajista ja lääkäristä. Työtehtäviisi sisältyy asiakkaiden vastaanottaminen, voinnin seuranta, päihteettömyyden tukeminen, toimintakyvyn arvioiminen ja jatkohoidon suunnittelu. Työskentelet lääkärin työparina ja vastaat asiakkaiden lääkehoidon toteuttamisesta. 

Hakijalta edellytämme

  • Sairaanhoitajan tutkinto
  • Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on sijaisuuteen riittävä opintomäärä suoritettuna
  • Lääkehoidon osaaminen ja hygieniapassi
  • Reipas asenne, innostunut työote ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja
  • Aiempi mielenterveys- ja päihdealan työkokemus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme 

Liity moniammatilliseen tiimiimme kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi. Saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavat työkaverit. Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.  

Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- ja tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella. Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

Lisätiedot ja hakemukset 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Aija Tuliniemi, p. 050 463 5382, aija.tuliniemi@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Vieroitushoitoyksikkö Lahti

Osaamisalue: