Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, kotihoito (Askola)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 15.12.2022, 11:00
  • Suljettu 30.12.2022, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, kotihoito (Askola)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJAA kotihoitoon Askolaan Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle. 

Itä- Uudenmaan hyvinvointialue käynnistyy 1.1.2023, joten nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä mukaan luomaan lähipalveluja ja kehittämään alueen palvelukokonaisuuksia. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Hyvinvointialue työllistää jatkossa noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Lähihoitajan työtehtävät sijoittuvat Askolan alueen kotihoitoon, jossa pääset tekemään itsenäistä hoitotyötä ikääntyneiden parissa. Työ on monipuolista ja liikkuvaa, maisema vaihtuu ja työtehtävät sen mukana. Olet ehkä jo konkari tai vasta-valmistunut, meillä saat aidon mahdollisuuden onnistua yhdessä työkavereiden kanssa. Kotihoidossa työskennellessäsi tarjoat turvaa ja hoivaa, ja pääset omalla persoonallasi piristämään asiakkaiden päivää. Kotihoidossa toteutat asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan, omaisten ja tiimisi sekä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto. Työn laadukas hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Työ on siis itsenäistä, mutta et tee sitä yksin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työn liikkuvan luonteen vuoksi välttämätön.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 

Sopimusala: SOTE sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus. Työ on jaksotyötä, vuorotyönluonteista. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja. Tehtäväkohtainen palkka on 2364,16 e/kk + vuosisidonnaiset lisät.

Pyydämme jättämään hakemukset 30.12.2022 klo 12 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja antaa Minna Honkala 0400 789 318 tai minna.honkala@askola.fi

Osaamisalue: