Lastentalo Hyvätuuli Oy etsii kauttamme koulutettua LASTENHOITAJAA äitiysloman sijaisuuteen Lastentalo Lounatuuleen 29.7.2019-30.5.2020 Espoon Kiloon. Työsuhde jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Työtehtävät

Pääasialliset työtehtävät

–  Lasten hoito ja kasvatus, lastenhoitajan tehtävät

–  Toiminnan suunnittelu ja toteutus tiimissä

–  Päivittäistoimintoihin liittyvät tehtävät (ruokailu, kevyt puhtaanapito)

Odotamme Sinulta

–  Edellytämme Sinulta lastenhoitajan pätevyyttä

–  Odotamme Sinulta kykyä ottaa ja kantaa vastuuta sekä kehittää omia työtapoja yhdessä tiimin kanssa. Myös innostusta ja uskallusta uuden kokeilemiseen

–  Kiinnostus musiikkiin ja luontoon sekä kuvalliseen ilmaisuun katsotaan eduksi.

–  Lastenhoitajan tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tarjoamme Sinulle 

Yritys on ollut toiminnassa seitsemän vuotta, ja nyt haetaan ensimmäistä kertaa työntekijää vakituisen lastenhoitajan jäädessä äitiyslomalle. Meillä on siis mahdottoman hyvä työyhteisö! Työntekijät viihtyvät ja kokevat työpaikan omakseen, saavat vaikuttaa moneen asiaan ja kysyä sekä neuvotella ihan kaikesta. Järjestämme säännöllisiä ihania virkitysiltoja ja asiapitoisempia kehittämistapaamisia työyhteisössä. Virikeseteleitä 100€/vuosi. Päiväkodin tiloja voi vuokrata veloituksetta työntekijän omaan käyttöön. Työnantaja tarjoaa kerran vuodessa helatorstaina (1-4pv) työyhteisön yhteisen matkan ulkomaille, tarkoituksena tutustua varhaiskasvatukseen muualla ja jälleen kerran virkistäytyä yhdessä. Meillä on toiminnassa selkeät sulkuajat, jolloin päiväkodit ovat kiinni: syysloma 2 pv, joululoma aatosta loppiaiseen, helatorstain jälkeinen perjantai ja kesäloma juhannuksesta viisi viikkoa eteenpäin. Lomailu siis onnistuu aina näinä aikoina.

Lisätiedot

Paikka täytetään: 29.7.2019 alkaen

Palkka: 2130€/kk (ilman kokemuslisiä)

Työaika sijoittuu: säännöllisesti 7:45-16:50 (poikkeuksia tulee, esim. talon kehittämisillat, juhlat ja vanhempainillat)

Sovellettava tes: yksityisen sosiaalipalvelualan tes

Mahdolliset tiedustelut arkisin: rekrytointi@christinacare.fi / p. 050 5225015

Osaamisalue:

Christina Care Oy

Asiakkaamme Lastentalo Hyvätuuli Oy on yksityinen varhaiskasvatuspalvelua tuottava yritys. Yrityksen on perustanut ja omistaa neljä ystävystä, joiden asiantuntemus on varhaiskasvatuksessa ja musiikkikasvatuksessa, heistä kolme työskentelee vakituisesti yrityksen päiväkodeissa. Yrityksellä on kaksi päiväkotiyksikköä, Lastentalo Hyvätuuli ja Lastentalo Lounatuuli Espoon Kilossa. Päiväkodit ovat pieniä yhden ryhmän päiväkoteja, ja toiminnassa painottuu varhaisiän musiikkikasvatus sekä luonto- ja ympäristöoppiminen