Asiakasyrityksemme Päiväkoti Mielu Suurmetsä etsii kauttamme koulutettua LASTENHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Jakomäkeen. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

–  Lastenhoitajana toimit oman pienen (max. 12 lasta) ryhmäsi toisena kasvattajana, varhaiskasvatuksen opettajan työparina. 

Odotamme Sinulta

–  Odotamme Sinulta kykyä kohdata lämmöllä niin pienet kuin isommatkin kulkijat. Toivomme, ettet vierasta perushoitoa ja osaat ja haluat tarttua toimeen myös itsenäisesti

–  Edellytämme Sinulta lastenhoitajan tehtäviin soveltuvaa koulutusta, joko lähihoitajan tutkintoa (lasten ja nuorten kasvatus) tai lastenohjaajan tutkintoa (lapsi- ja perhetyön tutkinto)

–  Lastenhoitajan tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote

Tarjoamme Sinulle 

–  Tarjoamme lämminhenkisen, huumorilla höystetyn työilmapiirin, johon jokainen voi tuntea olevansa tervetullut. Tiimimme pelaa vahvasti yhteen, joten saat tarvitsemaasi tukea niin esimiehiltä kuin vertaisiltasikin. Vasta vuoden verran toimineessa yksikössä voit vaikuttaa toimintakulttuuriin aidosti, ja työpaikalla on innostunut ”tekemisen meininki”!

Päiväkotimme toimii ympäri vuoden, joten lomien ajankohtaan voit vaikuttaa myös omalla toivomuksellasi. Työaika voidaan sopia joustavasti tuntipankkijärjestelmää hyödyntäen.

 Ruokailu on ryhmässä ruokaillessa kasvattajille maksutonta!

Lisätiedot

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus yksityisen sosiaaliala TES:n mukaan. Työaika klo 06.45-17.15 välisenä aikana.

Mahdolliset tiedustelut työpaikkaan liittyen: Christina Care Oy, rekrytointi@christinacare.fi, p. 09 42454508.

Osaamisalue: