Asiakkaamme Taidepäiväkoti Sininen Kuu etsii kauttamme koulutettua ja taidekasvatuksesta kiinnostunutta LASTENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Martinlaaksoon. Työsuhteen kesto on yli 12 kk. Vakinaistaminen mahdollista.

Työtehtävät

  • Lastenhoitotehtävät kuten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta huolehtiminen.
  • Varhaiskasvatusta suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan itsenäisesti ja yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa sekä lasten huoltajien kanssa.
  • Muu käytännön työ on mm. ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumis- ja ruokailuhetkissä.

Odotamme Sinulta

  • Edellytämme Sinun omaavan alan koulutuksen ja erityistä kiinnostuneisuutta taidekasvatuksen, kuten musiikin, kuvallisen ilmaisun, tanssin tai draaman parissa
  • Odotamme Sinulta elämänkokemusta, joustavaa ja positiivista luonnetta, erinomaisia sosiaalisen kanssakäymisen taitoja ja ryhmätyötaitoja ja lapsiryhmän ohjaustaitoja sekä kykenevyyttä myös itsenäiseen työskentelyyn.
  • Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön, jos on omaksunut päiväkodin toimintakulttuurin muulla tavalla kuten mm. harjoitteluiden muodossa.
  • Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tarjoamme Sinulle:

  • Tarjoamme iloisen ja idearikkaan työympäristön, jossa työkaverit ovat pysyviä ja ammattitaitoisia. Meillä työtä tehdään sydämellä.
  • Pieni 20-lapsen lapsiryhmä luo erityiset puitteet lapselle, mutta myös työntekijälle pystyessä kohtaamaan lapsen yksilönä. Lisäksi toimintatuokioiden ajaksi 20-lapsen lapsiryhmä jaetaan kolmeen pienempään ryhmään, mikä lisää työn mielekkyyttä.
  • Lisäksi tarjoamme vuosittain rahallisia työsuhde-etuja, joilla tuetaan työhyvinvointia ja terveyttä.

Paikka täytetään 7.1.2019 alkaen tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti+ muut rahalliset työsuhde-edut. Työviikon tuntimäärä on 38 h 50 min.

Tutustu päiväkodin toimintaan: www.sininenkuu.fi ja hae mukaan iloiseen ja innostavaan joukkoon!

Osaamisalue:

Christina Care Oy

Taidepäiväkoti Sininen Kuu on pieni, yksityinen, 20-hoitopaikkainen päiväkoti Martinlaaksossa. Toimintamme tarjoaa kokoaikaista hoitoa 3-6-vuotiaille lapsille. Tarjoamme taidekasvatusta musiikin, musiikkiliikunnan, kuvallisen ilmaisun ja draamakasvatuksen parissa. Olemme kärkipäätä pääkaupunkiseudulla tehdyn asiakaskyselyn perusteella. Meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät! Toiminnastamme lisää osoitteessa www.sininenkuu.fi.