Asiakkaamme Taidepäiväkoti Sininen Kuu etsii kauttamme koulutettua ja taidekasvatuksesta kiinnostunutta LASTENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Martinlaaksoon. Työsuhteen kesto on yli 12 kk. Vakinaistaminen mahdollista.

Työtehtävät

  • Lastenhoitotehtävät kuten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta huolehtiminen.
  • Varhaiskasvatusta suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan itsenäisesti ja yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa sekä lasten huoltajien kanssa.
  • Muu käytännön työ on mm. ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumis- ja ruokailuhetkissä.

Odotamme Sinulta

  • Edellytämme Sinun omaavan alan koulutuksen ja erityistä kiinnostuneisuutta taidekasvatuksen, kuten musiikin, kuvallisen ilmaisun, tanssin tai draaman parissa
  • Odotamme Sinulta elämänkokemusta, joustavaa ja positiivista luonnetta, erinomaisia sosiaalisen kanssakäymisen taitoja ja ryhmätyötaitoja ja lapsiryhmän ohjaustaitoja sekä kykenevyyttä myös itsenäiseen työskentelyyn.
  • Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön, jos on omaksunut päiväkodin toimintakulttuurin muulla tavalla kuten mm. harjoitteluiden muodossa.
  • Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tarjoamme Sinulle:

  • Tarjoamme iloisen ja idearikkaan työympäristön, jossa työkaverit ovat pysyviä ja ammattitaitoisia. Meillä työtä tehdään sydämellä.
  • Pieni 20-lapsen lapsiryhmä luo erityiset puitteet lapselle, mutta myös työntekijälle pystyessä kohtaamaan lapsen yksilönä. Lisäksi toimintatuokioiden ajaksi 20-lapsen lapsiryhmä jaetaan kolmeen pienempään ryhmään, mikä lisää työn mielekkyyttä.
  • Lisäksi tarjoamme vuosittain rahallisia työsuhde-etuja, joilla tuetaan työhyvinvointia ja terveyttä.

Paikka täytetään 7.1.2019 alkaen tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti+ muut rahalliset työsuhde-edut. Työviikon tuntimäärä on 38 h 50 min.

Tutustu päiväkodin toimintaan: www.sininenkuu.fi ja hae mukaan iloiseen ja innostavaan joukkoon!

Osaamisalue:

Christina Care Oy

Taidepäiväkoti Sininen Kuu on pieni, yksityinen, 20-hoitopaikkainen päiväkoti Martinlaaksossa. Toimintamme tarjoaa kokoaikaista hoitoa 3-6-vuotiaille lapsille. Tarjoamme taidekasvatusta musiikin, musiikkiliikunnan, kuvallisen ilmaisun ja draamakasvatuksen parissa. Olemme kärkipäätä pääkaupunkiseudulla tehdyn asiakaskyselyn perusteella. Meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät! Toiminnastamme lisää osoitteessa www.sininenkuu.fi.

Samankaltaisia ilmoituksia

Lähetä tämä ystävällesi