Mäntsälän Palvelukotiyhdistys ry etsii sairaanhoitajaa tehostettuun palveluasumiseen Kivistöntien palvelutaloon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työpaikan kuvaus

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry:n omistama Kivistöntien palvelutalo on perustettu vuonna 2000. Palvelutalo tarjoaa yksilöllistä, monipuolista ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa ja huolenpitoa mäntsäläläisille ikäihmisille ja vammaisille henkilöille kodinomaisessa ympäristössä. Palvelutalon toiminnassa on kolme erillistä palvelumuotoa, jotka ovat tuettu ja tehostettu palveluasuminen sekä päivätoiminta. Palvelutalossa on 52 asukaspaikkaa ja päivätoiminnassa käy viikoittain noin 30 asiakasta.

Työtehtävät

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja osana sairaanhoitajien tiimiä edistäen asukkaiden hyvää hoivaa ja huolenpitoa.

Tehtäviisi kuuluvat asukkaiden päivittäinen hoitotyö ja terveydentilan arviointi, lääkärikonsultaatiot, verinäytteiden ottaminen ja lääkehoito sekä aktiivinen yhteistyö muiden hoitotahojen, omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Odotamme Sinulta:

– Sairaanhoitajan pätevyyttä (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti ja soveltuvuus tehtävään) 

– Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

 – Aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja, iloista ja reipasta asennetta työhön sekä kehittämismyönteisyyttä. Työ vaatii myös hyvää yhteistyö- ja vastuunottokykyä sekä organisointitaitoja.  

Tarjoamme Sinulle:

– Monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä; kevyt organisaatiorakenne antaa mahdollisuuden nopeaan ja joustavaan työn kehittämiseen. 

– Työnohjausta, työkykyä ylläpitävää toimintaa sekä kulttuuriseteleitä. 

Lisätiedot

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka G23.

 Työ on kaksivuorotyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 8-16 Christina Care Oy p. 09 42454508 / rekrytointi@christinacare.fi

 

Osaamisalue:

Christina Care Oy

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry:n omistama Kivistöntien palvelutalo on perustettu vuonna 2000. Palvelutalo tarjoaa yksilöllistä, monipuolista ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa ja huolenpitoa mäntsäläläisille ikäihmisille ja vammaisille henkilöille kodinomaisessa ympäristössä. Palvelutalon toiminnassa on kolme erillistä palvelumuotoa, jotka ovat tuettu palveluasuminen, tehostettu palvelu¬asuminen sekä päivätoiminta. Palvelutalossa on 52 asukaspaikkaa ja päivätoiminnassa käy viikoittain noin 30 asiakasta.