Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja: lastensuojelu, Ilomantsi (id7502)

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 21.04.2023, 9:00
  • Suljettu 08.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja: lastensuojelu, Ilomantsi (id7502)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 7.5.2023 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan 

työyhteisöömme Siun soten perhe- ja sosiaalipalvelujen eteläiselle alueelle lastensuojeluun, Ilomantsiin. Toivottu tehtävän aloitus ajankohta on 1.6.2023.

Eteläisen alueen lastensuojelussa työskennellään Kiteen, Rääkkylän, Tohmajärven ja Ilomantsin alueilla. Tiimiisi Ilomantsissa kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, 2 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaajaa.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin sisältyvät toimiminen sosiaalityöntekijän työparina lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa sekä lastensuojelun palvelutarpeen arvioinneissa. Sosiaaliohjaaja toteuttaa tehostetun perhetyön ja sosiaaliohjauksen palvelua. 

Työ edellyttää: 

  • asiakasta arvostavaa työskentelyotetta 
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin
  • hyviä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. 

Eduksi katsotaan työkokemus sosiaaliohjauksesta, lastensuojelusta ja lapsiperheissä tehtävästä työstä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen. Meillä on mahdollisuus tehdä etätöitä. 

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalialan ammattihenkilöistä (817/2015) 8§ annetun lain mukainen kelpoisuus, Sosionomi AMK. 

Tehtäväkohtainen palkka on: 2837,12 euroa / kk. Lisäksi lastensuojelun sosiaaliohjaajille maksetaan 750 euron suuruista sitouttamislisää ajanjaksolta 1.7.-31.12.2023. 

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten 

  • ePassi 
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan 
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Virkaan haetaan sähköisesti. 

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mira Kauppinen, 013 330 5342, mira.kauppinen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Maarit Haatanen, 013 330 5377, maarit.haatanen@siunsote.fi

Joensuussa 21.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: