JIK ky

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jurvan vuorohoitoyksik

  • Sijainti Jurva
  • Julkaistu 22.11.2022, 9:00
  • Suljettu 07.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jurvan vuorohoitoyksik

                                                                                            

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Rekrytointi ja varahenkilöstö, kotiyksikkönä Jurvan vuorohoitoyksikkö

Alkusijoituspaikka: JIK ky, rekrytointi ja varahenkilöstö

Haemme lähihoitajaa 12.12.2022 alkaen rekrytointi ja varahenkilöstöön, äkillisten poissaolojen tekijäksi, kotiyksikkönä on Jurvan vuorohoitoyksikkö.

Jurvan vuorohoitoyksikkö hoitaa ikääntyneitä omaishoidontuen ja kotihoidon asiakkaita vuorohoitojaksojen aikana. Vuorohoidossa tarkoituksena on vastata asiakkaiden tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä sairauksien hoidosta ja luoda vuorohoitoasiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista tukeva/edistävä ympäristö. Tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintakykyä, kunnioittaa heidän itsemääräämisoikeuttaan sekä yksilöllisyyttään huomioiden heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa.

Varahenkilöstön työnkuvaan kuuluu lyhyiden poissaolojen paikkaaminen eri yksiköissä. Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta työvuorojen vaihtamiseen sekä mahdollisuutta siirtyä työyksiköstä toiseen (oman auton käyttömahdollisuus).

Varahenkilöstö palkataan vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Viikkotyöaika on 38,25 t.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa oppii paljon uutta. Työ on vaihtelevaa, sillä tehtävä antaa mahdollisuuden työskennellä eri yksiköissä.

Kelpoisuusehdot: Sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi alan ammatillinen tutkinto.  Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta.  Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen.

Työn aloitus on 12.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimien palkkaus määräytyy Sote – sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.  Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe – lääkehoidon opinnot. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. JIK ky on savuton työpaikka. 

Hakemukset, joihin liitetään ansioluettelo, jätetään sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa www.jikky.fi/rekry  Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Tiedustelut: Rekrytointi – ja varahenkilöstöyksikön oh Päivi Ropponen, puh. 044 4525578, paivi.ropponen@jikky.fi

Hakuaika päättyy: 7.12.2022 klo 14.00    

                                                                              

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 33000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista.

                                                                                            

Osaamisalue: