A-klinikka oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 27.09.2023, 9:00
  • Suljettu 18.10.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.  

Haemme nyt Hämeenlinnan A-klinikalle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

YKSIKKÖ 

A-klinikka tuottaa aikuisille ja alle 25-vuotiaille nuorille apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. A-klinikan palveluihin ovat tervetulleita myös läheiset. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, moniammatillisen tiimin yhteistyöllä.

TEHTÄVÄ  

Sairaanhoitajan tehtävässä olet tärkeässä roolissa osana moniammatillista työyhteisöä. Tehtäviin kuuluvat: 

  • vieroitus-, korvaus- ja päihdehoidon tarpeen arvioinnit
  • päihdehuollon laitoskuntoutustarpeen arvioinnit
  • päihdehoidon sisällön suunnittelu ja toteutus (avokatkot, tukikeskustelut, seulonnat, laboratoriolähetteiden teko, palveluohjaus)
  • lääkäriyhteistyö 
  • ajoterveysseurannat
  • tukikeskustelut
  • päivystys vuorotellen toisen sairaanhoitajan kanssa (päivystys on avoinna aina ma, ti ja to klo 9-11) sekä 
  • viranomaisyhteistyö (mm. poliisi, rikosseuraamuslaitos, KHKS päivystys, sosiaalipalvelut).

MITÄ EDELLYTÄMME 

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulta reipasta asennetta, innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.    

MITÄ TARJOAMME 

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä. Saat kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollistamme lisäkouluttautumisen. Saat työkykyäsi tukevan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Olemme päihdepalveluiden edelläkävijä ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti.

PALKKAUS

Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- ja tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella. 

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET  

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hilla Saira, p. 050 509 0961, hilla.saira@a-klinikka.fi tai palvelupäällikkö Marianne Mäkinen, p. 045 636 4495, marianne.makinen@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Tutustu toimintaamme tarkemmin: A-klinikka Hämeenlinna

Osaamisalue: