N-Clean Oy

Palveluesihenkilö

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Palveluesihenkilö

Palveluesihenkilö, N-Clean Oy, Vaasa

Tulisitko mukaan rakentamaan kasvutarinaamme? Haemme palveluesihenkilöä vastaamaan toiminnastamme Pohjanmaalla.

Palveluesihenkilönä vastaat palvelualueesi kokonaisvaltaisen ja korkeatasoisen siivouspalvelun sujuvuudesta, laadusta sekä henkilöstöjohtamisesta. Vastuualueellasi Pohjanmaalla pääset päämäärätietoisesti kehittämään ja ylläpitämään asiakassuhteita, uusien luomista unohtamatta. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta puhtauspalvelualalta sekä esihenkilötyöstä. Ymmärrät talouden tunnuslukuja, ehkä korkeakoulututkintosi on antanut sinulle hyvät valmiudet niiden tulkitsemiseen. Olet erityisesti tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa, myynnillisellä otteella. Pystyt nopeasti hahmottamaan asiakkaiden tarpeita tukeaksesi sitä oikeilla palveluratkaisuilla. Sukkelana ja neuvottelutaitoisena verkostoitujana olet nopeasti asiakkaidemme luottopakki vastuualueellasi.

Henkilöstömme mielestä vahvuutemme on matala organisaatio sekä suoraviivainen että ketterä toimintapa. Ideasta toimeenpanoon on usein lyhyt matka. Esihenkilötyö ja johtaminen ovat saaneet paljon kiitosta. Päälliköillä meillä on halu vaikuttaa ja rohkeutta toteuttaa. Vaikka emme olekaan samasta puusta veistettyjä, meitä yhdistää vahva asiakaslähtöinen toimintatapa ja sitoutuneisuus palvelulupauksiimme. Meillä viihdytään, eNPS toimihenkilöillä on 61. Arvostamme toisiamme, meillä työskennellään ja onnistutaan aidosti yhdessä.

Sen lisäksi, että meillä pääsee vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään (todellakin koulutamme arvokkainta voimavaraamme suunnitelmallisesti), tarjoamme kilpailukykyisen palkan henkilöstöeduilla höystettynä. Työskentely kansainvälisessä työympäristössämme on antoisaa ja mielenkiintoista. Vaikka pitkälti työskentelemme suomeksi, kansainvälisessä työympäristössä pääset myös käyttämään työkielenä englantia. Mikä upea mahdollisuus käyttää myös kielitaitoasi! Tukenasi on lämminhenkinen suuri organisaatio ja helposti lähestyttävät kollegat, kirsikkana kakun päällä aivan huikea tiimi! Voit asua oikeastaan missä vain Kokkola – Vaasa – Seinäjoki -akselilla, työskentelemme joustavasti hybridityömallilla yhdistäen työskentelyä niin asiakkaitamme tavaten, hyödyntäen eri työtiloja toimistoillamme ja kohteissamme sekä välillä rauhassa kotona keskittyen. Työpäivät ovat vaihtelevia, pitkästymään meillä ei pääse. Maisematkin vaihtuvat liikkuessasi alueellasi aktiivisesti.

Toivoisimme sinun tuovan mukanasi aktiivista ja jämäkkää onnistuu-asennetta ja kykyä innostaa niin omaa tiimiä kuin kollegoitakin ylittämään asiakkaidemme odotukset. Nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa ja se näkyy hyvänä fiiliksenä ja myös tavoitteiden saavuttamisena. Tiimisi odottaa jo sinua!

Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelujohtaja Maria Pikkuhookana puhelimitse 040 185 8235. Haethan pian, aloitamme mahdollisesti haastattelut jo hakuaikana.

N-Clean on siivouspalveluyritys, joka tukee asiakkaidensa jokapäiväistä toimintaa puhtaampien ja raikkaampien toimitilojen muodossa. N-Clean on osa ruotsalaisomisteista MIAB-konsernia. Liikevaihtomme ylitti vuonna 2023 60M ja meitä N-Cleanilaisiä työskentelee Suomessa jo yli 2400.

Lähes 40 vuoden siivousalan ammattitaidolla, henkilökohtaisella palvelulla sekä aktiivisella, aidosti välittävällä kumppanuudella takaamme hotellien, laivojen ja monenlaisten toimitilojen siisteyden. Puhtaan työ- ja asuinympäristön kautta tuemme satojen tuhansien ihmisten hyvinvointia, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen eli liiketoimintansa pyörittämiseen.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Henkilöstöhallinto / Human Resources, N-Clean Oy, rekry@nclean.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: