Mehiläinen Oy

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, kesätyö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, kesätyö

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, kesätyö, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Tenho, Helsinki, Helsinki

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, kesätyö, Mainiokoti Tenho, Helsinki

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Tenhoon, Helsinkiin!

Mainiokoti Tenho sijaitsee Ruskeasuolla, Mannerheimintien läheisyydessä. Tenhossa hoitajat tarjoavat yksilöllistä ja laadukasta hoivaa ikääntyneille asukkaillemme. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Moniammatillista tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja avoimuus. Jokaisella työntekijällä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaamme. Työtämme ohjaa asukkaan voimavaroja säilyttävä ja kuntouttava työote. Toteutamme monipuolista asukaslähtöistä aktiivista arkea päivittäin, joka pitää sisällään muun muassa musiikkia, pelaamista, jumppaamista ja ulkoilua. Kunnioitamme asukkaiden itsemääräämisoikeutta ja haluamme tarjota heille oman näköisen vanhuuden.

Jos olet lähihoitajaopiskelija, odotamme että olet opintojesi loppuvaiheessa ja sinulla on kokemusta ikääntyneiden kanssa työskentelystä. Mukavat ja kokeneet kollegat opastavat sinua työhösi.

Olemme joustava työnantaja ja haluamme tukea työn ja muun elämän yhteensovittamista. Meillä työn tekeminen on hauskaa ja perehdytämme hyvin jokaisen työntekijän. Meille on tärkeää, että jokainen voi olla töissä hyvillä mielin.

Työ on vuorotyötä, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, teetkö kaksi- vai kolmivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Työntekijöillemme kuuluu Mehiläisen työterveyshuolto. Kotimme henkilökunnan käytössä on myös laadukas kuntosali.

Meille pääsee helposti julkisilla ja Keskuspuiston kevyen liikenteen väyliä pitkin. https://www.hsl.fi/. Omalla autolla kulkeville tarjoamme autopaikan autotallista.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule tutustumaan Mainiokoti Tenhoon ja tule osaksi mukavaa tiimiämme!

Innostuitko? Hae tehtävää. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Olli Haapala
puh. 044 765 0416
olli.haapala@mainiokodit.fi
arkisin klo 11-15

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Määräaikainen
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Olli Haapala
puh. 044 765 0416
olli.haapala@mainiokodit.fi
arkisin klo 11-15
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: