Johtava teollisuusvaihdevalmistaja

DB Santasalo etsii Jyväskylään

Henkilöstöpäällikköä


Tärkein tehtäväsi on tukea organisaation ja esimiesten työtä. Vastuullesi kuuluvat ammatillisen osaamisen varmistaminen, rekrytointi ja perehdytys, palkka- ja työsuhdeasiat, yhteistoiminta-asiat, henkilöstön työhyvinvoinnin edistäminen sekä sisäinen viestintä. Henkilöstöprosessien ja käytänteiden ylläpitäminen ja kehittäminen kuuluvat olennaisesti tehtäväkuvaan. Toimit yhteistyössä paikallisten esimiesten sekä konsernin henkilöstöhallinnon kanssa, joka sijaitsee konsernin pääkonttorissa Huddersfieldissa, Englannissa. Sisäisen tiedottamisen osalta teet yhteistyötä konserniviestinnän kanssa. Toimit pienen HR-tiimin esimiehenä ja raportoit DB Santasalo Suomen maajohtajalle.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta henkilöstöhallinnon ja -kehittämisen tehtävistä. Toivomme sinulta strategista ajattelukykyä, paineensietokykyä ja hyviä neuvottelutaitoja. Viet asioita pitkäjänteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin uskoen yhteistyön voimaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mieluiten AMK- tai ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä, työehtosopimuksista sekä erilaisista muutosprojekteista. Tunnet myös tuotannolliseen toimintaan liittyviä henkilöstötyön haasteita. Tässä tehtävässä myös muut osaamisalueet, kuten esimerkiksi markkinointi, Lean-osaaminen tai liiketoiminnan kehittäminen, luetaan eduksi. Luonteeltasi olet positiivinen ja kehittämismyönteinen sekä valmis oppimaan uutta ja panostamaan ammattitaitosi kehittämiseen!

Lisätiedot ja hakeminen oheisen hakupainikkeen kautta.

DB Santasalo

 

Osaamisalue:

DB Santasalo

DB Santasalo on johtava teollisuusvaihdevalmistaja. Liiketoimintamme on globaalia ja kansainvälinen yhteistyö päivittäistä. Konsernin liikevaihto on reilut 200 miljoonaa euroa ja työntekijöitä reilut 1000 ympäri maailmaa. DB Santasalo Suomen liikevaihto on reilut 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 170. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Oulussa ja Torniossa.