Myönteinen palveluasenne sekä oman persoonan laittaminen peliin asiakaskohtaamisissa, kuunteleminen ja läsnäolo. Näistä aineksista syntyy ainutlaatuinen deboralainen auttamisen ilo, joka ohjaa työskentelyämme päivittäin. Teemme pieniä ja suuria tekoja, taklaamme arjen haasteita ja teemme kaiken sen yhdessä ja täysillä. 

Tule sinäkin mukaan auttajaksi Deboran Vaasan toimipisteeseen!  

Debora on  johtava kotihoidon yksityinen palveluntarjoaja Suomessa. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme toista tuhatta sote-alan osaajaa. Kasvavan kysynnän vuoksi etsimme nyt LÄHIHOITAJIA työskentelemään monipuolisesti kotihoitoon ja hoitorinkeihin. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että osa-aikaista työtä. Työ on 3-vuorotyötä.

Mitä tarjoamme?

  • Hyvä ja rento työyhteisö
  • Kattava palkallinen perehdytys ja tiimin tuki
  • Autonomia ja vaikuttamismahdollisuudet omaan työhön ja työaikoihin
  • Mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja tehdä monipuolisia tehtäviä
  • Auttamisen ilon työskentelykulttuuri ja henkilöstön työhyvinvoinnin pitkäjänteinen kehittäminen
  • Asiakaslähtöinen työn organisointi, joka mahdollistaa sen että saamme olla asiakkaille aidosti läsnä
  • Etuustarjottimeemme kuuluu mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, mahdollisuus vuokrata yhtiön loma-asuntoja Espanjasta edullisesti, tuntuvia henkilöstöalennuksia Deboran fysioterapia- ja kotisiivouspalveluista sekä yhteistyökumppaneidemme tuotteista ja palveluista

Työn sisältö ja pätevyysvaatimukset

Tehtävät sijoittuvat moniammatillisiin hoitorinkien ja kotihoidon tiimeihin. Hoitoringeistämme yksi on hengityshalvausasiakkaan hoitorinki. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lähihoitajan pätevyyttä, sujuvaa suomenkielen taitoa, voimassa olevaa ajokorttia kotihoidon tiimissä, lääkehoidon osaamista, hyviä tiimitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

Osaamisalue: