Debora Oy on johtava kotihoidon yksityinen palveluntarjoaja Suomessa. Palvelemme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin ja työllistämme toista tuhatta sote-alan osaajaa. Historiamme ulottuu vuoteen 1999 ja nykyisin toimipaikkojamme on eri puolilla Suomea Raaseporista Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakas, jota voimme palvella kokonaisvaltaisesti elämän eri vaiheissa.

Mitä etsimme?

Etsimme lähihoitajaa Vaasan kotihoidon tiimiin. Oletko vastuullinen, joustava ja palveluhenkinen? Sopeudutko uusiin tilanteisiin ja hahmotat kokonaisuuksia? Soveltuuko sinulle sekä itsenäinen että tiimityö? Meille tärkeää on ammattitaito ja empatiakyky laadukkaan hoitotyön toteutuksessa, jossa asiakas on keskiössä.

Mitä tarjoamme?

  • Rennon ja hyvän työyhteisön
  • Kattavan perehdytyksen
  • Mahdollisuudet kehittyä työssä
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Tarjoamme sekä kokoaikaista, että osa-aikaista työtä
  • 3-vuorotyö

Mitä edellytämme?

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä ja joustavaa tiimi työskentelyä. Lisäksi edellytämme  sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lääkelupa on työssä välttämätön ja se on mahdollista suorittaa meidän kauttamme. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Yrityksen puolesta on autoja käytössä. Mikäli kuvaus sopii sinuun, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

 

Osaamisalue: