Debora Oy är ett finskt serviceföretag som är verksamt inom social- och hälsovården. Vår verksamhet, som startades 1999, är baserat på flexibel och högkvalitativ service till både den offentliga och privata kundsektorn. Hos oss arbetar över 1000 personer inom social- och hälsovården.

Debora erbjuder omfattande vård- och servicetjänster till kunder över hela landet. Vi erbjuder service till bland annat äldre, veteraner, långvariga, personer med funktionsnedsättning, personer med missbruksproblematik samt personer med mental ohälsa. Vårt mål är alltid att få en nöjd och långsiktig kund, som vi kan betjäna ur ett helhetsperspektiv i olika stadier i deras liv.

Vi värdesätter kunden och kundmötet. Vi planerar en genomförbar arbetstidtabell som värdesätter ditt arbete. Vi hjälps åt så att du kan forma din arbetstid och utforma ett arbetsschema som passar dig.

Är du ansvarsfull, flexibel och har god kommunikationsförmåga? Anpassar du dig till nya situationer och olika grupper? Passar du att arbeta både självständigt som i team? Det är viktigt för oss att du har en god inställning till att producera kundorienterad vård av hög kvalitet, med målet att kunden alltid skall vara nöjd.

Vi söker efter sjuksköterskor till vårt svenska hemvårdsteam i Helsingfors. Vi erbjuder dig en avslappnad och flexibel arbetsgemenskap samt möjlighet till att utvecklas i arbetet. Du får en individuell introduktion i arbetet. Arbetstiden är flexibel – även endast vardagsarbete går att ordna.

Det här jobbet utförs på svenska, varpå vi kräver goda kunskaper i svenska.

Arbetet är rörligt, så körkort är ett måste. Bilar finns att tillgå på företagets vägnar. Om beskrivningen passar in på dig kan du vara den person vi letar efter!

Om du är intresserad, vänligen lämna in en ansökan, så tar vi vidare kontakt med dig. Välkommen till vårt glada team!

Osaamisalue: