HALUATKO VAIKUTTAA PERHEIDEN PAREMPAAN TULEVAISUUTEEEN?

Debora Oy on johtava kotimainen sote-alan palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Toimimme valtakunnallisesti vuodesta 1999 ja työllistämme toista tuhatta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule kasvamaan kanssamme auttamisen ilolla varustettuun palvelutiimiin, jonka tarkoituksena on luoda perheille hyvinvointia ja valoisia näkymiä tulevaisuuteen. 

TULE PERHETYÖNTEKIJÄKSI DEBORAAN

Etsimme perheohjaajaa tehostetun perhetyön tehtäviin Tampereella.  Työskentely on pääosin työparityöskentelyä ja työajat sijoittuvat klo 8-21 välille, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Toimintamme perustuu luottamukseen sekä autonomiaan. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyysi, kehittää asiakastyöskentelyä ja saada tunnustusta työstäsi. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi, koska se näkyy myös asiakkaillemme.

Mitä odotamme?

Odotamme Sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa (AMK) ja vähintään kahden vuoden kokemusta lastensuojelutyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakasprosessien hallintaa ja hyviä kirjaamistaitoja sekä oma-aloitteista, positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

  • energisen, ystävällisen ja avoimen työyhteisön tuen
  • kattavan perehdytyksen
  • hyvät työvälineet ja työtä tukevat ohjelmat
  • säännölliset tiimipalaverit ja työnohjausta
  • ison organisaation tukiverkostot
  • autonomiaa ja vakuttamismahdollisuuksia oman työsi sisältöön ja työaikoihin
  • mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja tehdä monipuolisia tehtäviä
  • henkilöstön työhyvinvoinnin pitkäjänteinen kehittäminen osana organisaation strategiaa 
  • palkan lisäksi etuustarjottimeemme kuuluu mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, mahdollisuus vuokrata yhtiön loma-asuntoja Espanjasta edullisesti, tuntuvia henkilöstöalennuksia Deboran omista palveluista sekä yhteistyökumppaneidemme tuotteista ja palveluista

Mahdollisen valintasi jälkeen ja ennen työn vastaanottamista Sinun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.  

Lukisimme mielellään jo hakemuksestasi minkälaista perhetyön osaamista sinulla jo on ja minkälaisen työotteen haluat tuoda mukanasi. Odotamme jo innolla hakemustasi!

Osaamisalue: