Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen palveluyritys.  Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo yli 1000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, lisäksi useita alihankkijoita.

Debora tarjoaa monipuolisia hoiva- ja tukipalveluita asiakkaiden kotiin valtakunnallisesti. Palvelemme asiakkainamme mm. vanhuksia, veteraaneja, pitkäaikaissairaita, vammaisia, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakas, jota voimme palvella kokonaisvaltaisesti elämän eri vaiheissa.

Haemme auttamistyöstä innostuneita huippuosaajia tekemään kanssamme arjen ihmeitä!

Etsimme SIIVOUSALAN ammattilaista  työskentelemään alihankkijana tai kevytyrittäjänä osana Deboran työyhteisöä.  Arvostamme aiempaa kokemusta, positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Siivousalan ammattilaisen tehtävä on huolehtia asiakkaidemme kotien puhtaana pidosta niiltä osin, joita asiakas tekisi itsenäisesti, mikäli sairaudeltaan tai vammaltaan kykenisi. Tehtävänkuva on vaihtelevaa, monipuolista ja räätälöityy asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaisesti.  Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämättömyys, oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, mutta ei pakollista.

 Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työskentelykentän sekä vaihtelevan työnkuvan

– Uusille ideoille avoimen työyhteisön

– Hyvät kehittymismahdollisuudet

– Mukavan työyhteisön

– Autonomisen työvuorosuunnittelun ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin.

Mikäli kiinnostuit, voit myös surffata kotisivuillemme https://debora.fi/meille-toihin/ ja täyttää avoimen hakemuskaavakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Osaamisalue: