Delicatessen Ravintolapalvelut

Leirikeskuskokki

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 11.05.2023, 14:22
  • Suljettu 09.06.2023, 23:59

Leirikeskuskokki

Leirikeskuskokki

Haluatko viettää kesän hyvän ruoan lähettiläänä Länsi-Uudenmaan leirikeskuksessa?

Delicatessen Ravintolapalveluiden tiimiin mahtuu vielä muutama keittotaitoinen huipputyyppi! Työpaikkoina toimii Korpirauhan, Porkkalanniemen ja Lohirannan leirikeskukset. Voit tehdä vuoroja yhdessä, kahdessa tai vaikka kaikissa kolmessa toimipisteessä riippuen omasta toiveestasi.

Leirikeskuskokin työ sopii hyvin myös alan opiskelijalle tai alalla vasta aloittaneelle. Perehdytämme sinut hyvin työsi alussa, joten pitkä työhistoria ei ole välttämättömyys. Rohkea ja toimeentarttuva asenne ratkaisee!

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistuksesta ja astiahuollosta vastaaminen, sekä hyvästä asiakaspalvelusta huolehtiminen. Mikäli sinulla on karttunut jo kokemusta, niin myös tilaukset voi kuulua toimenkuvaasi.

Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja, iltavuorot päättyvät viim. klo 20.00. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Korpirauhassa ja Porkkalassa sinun on mahdollista yöpyä omassa huoneessa työvuorojen aikana veloituksetta, näin mm. säästät matkakuluissa.

Hygieniapassi, sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tässä työssä välttämättömiä, leirikeskuksiin ei kulje julkista liikennettä.

Palkkaus on 12e-16e väliltä ja sovitaan erikseen osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle myös kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajantapaturmavakuutuksen jo koeaikana.

Työsuhteesi alkaa 5.6.2023 ja kestää n. 13.8.2023 asti, myös lyhyemmät työsuhteet, kuten työsuhteen jatkuminen syksyn tullen ovat molemmat mahdollisia riippuen sinusta.

Mikäli vastauksesi ensimmäiseen kysymykseemme on KYLLÄ!, niin lähetä meillä pikaisesti viestiä oheisen hakupainikkeen kautta.

Delicatessen Ravintolapalvelut

Osaamisalue:

Delicatessen Ravintolapalvelut

Delicatessen Ravintolapalvelut 

Ruokarakkaus on tekoja

Rakkaus ruokaan ja ihmisiin näkyy kaikessa, mitä teemme. Se on kipinää ja aitoa halua tehdä hyvin ja hyvää, niin lautaselle kuin ihimisille ja ympäristöllekin.

Arvoihimme kuuluu laadukas, henkilöstöstä ja asiakkaista välittävä toiminta, jossa huolehditaan myös yhteiskunnallisesta ja sosiaalisesta vastuullisuudesta. Olemme mukana mm. erilaisissa projekteissa nuorten, pitkäaikaistyöttömien tai muutoin vaikeasti työllistyvien työllistämisessä.  

Delicatessen -ruokarakkaudella
https://www.facebook.com/watch/?v=134631305376415