KallasCare Oy

Lastenkodin ohjaaja

  • Sijainti Kainuu
  • Julkaistu 24.04.2023, 19:00
  • Suljettu 25.04.2023, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lastenkodin ohjaaja

Ohjaaja

KallasCare Oy on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen, jolla on 14 vuoden kokemus ja erittäin vahva ammattitaito lastensuojelun alalla. Teemme työtä tiimissämme tavoitteellisesti KallasCare Oy:n arvojen mukaisesti – aina asiakkaan yksilöllistä etua ja tarpeita ajatellen.

Haemme ohjaajia Lastenkoti Kallakseen sekä Kuusirantaan Kajaaniin Vuolijoelle.

Lastenkoti Kallas ja Kuusiranta ovat 7-paikkaisia lastensuojelun perustason yksikköjä. Asiakaskuntaamme ovat 7–18-vuotiaat lapset ja nuoret. Ohjaajana vastaat osaltasi lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta, hyvinvoinnista ja kasvatuksesta sekä huolehdit lastenkodin arjen toimivuudesta. Toimit omaohjaajana 1–2 lapselle ja pidät yhteyttä lapsen perheeseen ja osallistut viranomaisverkostojen kanssa työskentelyyn.  Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja turvallisen aikuisen kasvatusotetta.

Työssä menestyäksesi sinun tulee omata hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perus- tai korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus työtehtävästä riippuen.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.
 
 Tarjoamme työssä jaksamisen ja kehittymisen tueksi:
 
– säännölliset työryhmäpäivät ja ryhmätyönohjaukset
– monipuoliset sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet
– tarvittavan lisäkoulutuksen

– KallasCare Oy:n yhteisen arvopohjan sekä tuen työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen
– kattavan työterveyshuollon sekä hammashoidon Mehiläisessä
 
Haemme työntekjijöitä sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin että määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi 24.5.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
 
Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). 

Osaamisalue: