SOL Henkilöstöpalvelut Oy.

Kerroshoitajia Kokkolaan

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Kerroshoitajia Kokkolaan

Kerroshoitajia Kokkolaan, SOL Henkilöstöpalvelut Oy., Kokkola

Etsimme asiakkaallemme Kokkolaan suomenkielentaitoisia

KERROSHOITAJIA !

Tule työskentelemään charmanttiin ja tasokkaaseen hotelliin, joka on samanaikaisesti sekä kodikas että kansainvälinen. Hotellin työilmapiiri on mukava – saat seuraksesi huiput kollegat ja esimiehet.

Kerroshoitajana työtehtäviisi sisältyy pääasiassa hotellihuoneiden ja ravintolan siisteydestä huolehtimista. Sinulla on siten tärkeä rooli tasokkaan majoituskokemuksen luomisessa. Töitä tehdään ma – su noin 20 h / vk, mutta määrä voi vaihdella tarpeen mukaan. Kesällä töitä riittää todennäköisesti enemmänkin.

Työvuorot ovat klo 08.30 – 15.30 ja 05.00 – 12.30.

Me SOL Henkilöstöpalvelut Oy:llä tuemme sinua työssäsi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Meillä työskentely on myös joustavaa ja palkanmaksu hoituu vakaasti & varmasti. Palkka määrittyy MaRa:n työehtosopimuksen mukaan.

Kerroshoitajan työssä menestyy henkilö, joka on

# sinnikäs

# ripeä

# sopeutuvainen

# omatoiminen

Haastattelut aloitetaan pikimmiten ja sopivimmat hakijat saavat aloittaa nopeallakin aikataululla.

Kääri siis hihat ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisää mukaan myös ansioluettelosi.

Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta sähköpostitse, meri.kuha@sol.fi

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Meri Kuha
Henkilöstöasiantuntija
meri.kuha@sol.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: