Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: kotihoito (Keskitetyt palvelut), Joensuu; vuorotteluvapaan sijainen (id8602)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 06.03.2024, 17:00
  • Suljettu 04.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: kotihoito (Keskitetyt palvelut), Joensuu; vuorotteluvapaan sijainen (id8602)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 15.4.2024 MENNESSÄ VUOROTTELUVAPAAN SIJAISEKSI

Lähihoitajaa

Keskitettyjen palveluiden kantakaupungin yöhoito -tiimiin 3.6-29.11.2024 väliselle ajalle
 
 

Tehtävänkuvaus

Kantakaupungin yöhoito sisältää sekä yöpartio- että yöaputoiminnan. Yöpartion kaksi työntekijää toteuttavat pääsääntöisesti pidempiaikaisia yöaikaisia käyntejä säännöllisen kotihoidon ja esimerkiksi vammaispalvelun asiakkaille. Yöavun toimenkuva koostuu akuutimmista käynneistä kuten asiakkaiden voinnin seurannasta ja yöaikaisten kotiutumisten (päivystyksestä) vastaanottamisesta.

Työaikamuoto on jaksotyö

Työyhteisön esittely

Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä yövuoroissa?

Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa hoitotyötä.  Yöhoito- tiimissä tarvitaan on oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi jokaisessa työvuorossa. Innovatiivista työotetta sekä avointa myönteistä otetta työhön. 

Tiimissämme vallitsee avoin ilmapiiri ja uusi työntekijä saa aina perehdytyksen käytännön työtehtäviin. Työn luonteen takia vuorot ovat vaihtelevia, mutta tätä varten tukenasi on koko ympäröivä työyhteisö.  

Työpaikan sijainti: Rauhankatu 1 b

Kelpoisuusehdot

Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, on sijaisen oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. 

Poikkeuksena sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista, kun:

  • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä. Jos edellytyksiä on tarve tarkistaa, voit tehdä sen itse.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2500,42 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 3.6.2024 mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa Marjut Kolehmainen, puh. 013 330 6918, marjut.kolehmainen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 6.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: