Eezy Oyj

Myyjä Valokuitunen Oy:lle

  • Sijainti Iitti
  • Julkaistu 30.06.2023, 0:00
  • Suljettu 17.07.2023, 23:59

Myyjä Valokuitunen Oy:lle

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista ja kunnianhimoista B2C-myyjää Kouvolan alueelle. 

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa! 

B2C Myyjänä tärkein tehtäväsi on myydä valokuituratkaisuja potentiaalisille, valokuidusta kiinnostuneille asiakkaille. Valokuitusen B2C asiakkaat ovat esimerkiksi pari- ja omakotitalojen omistajia tai asukkaita. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asiakkaiden kontaktointi, tapaaminen ja asiakassuhteiden ylläpito. Pääset luomaan mahtavia asiakaskokemuksia. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, pääsääntöisesti 16-24h/vko. Työajat ovat arkisin 16-20 ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työ sopii hyvin myös opiskelujen oheen tai lisäansioita kaipaavalle! 

Tehtävässä 

  • Kerrytät osaamista ja kokemusta myyntityössä: myynti tapahtuu kasvotusten asiakkaiden kotiovilla tai erilaisissa markkinointitilaisuuksissa 
  • Saat työkavereiksesi Valokuituisen ammattitaitoiset ja huiput kollegat 
  • Pääset työskentelemään vaihtuvilla myyntialueilla 
  • Saat kattavan koulutuksen ja opit tärkeitä taitoja työtehtävääsi ajatellen 
  • Myynti tapahtuu suomeksi, joten sujuva suomen kielen osaaminen on tehtävän kannalta tärkeätä 
  • Pohjapalkkasi on 12,50 €/h ja tämän lisäksi käytössä on provisiomalli. Palkka on keskimäärin 17-20€/h.  
  • Onnistuaksesi sinua auttaa tekevä ja iloinen asenne sekä rohkeus tavata uusia ihmisiä! 

Arvostamme hakijassa kunnianhimoista ja tavoitteellista asennetta sekä rohkeutta lähestyä asiakkaita heidän kotonaan. Vaikka tehtävä vaatii järjestelmällistä, aktiivista ja itsenäistä työotetta, päivittäiseen tekemiseen saa tiimin välittömän tuen. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta tehtävässä onnistuaksesi, vaan tärkeintä on reipas ja myyntihenkinen asenne! Tehtävässä on kattava perehdytys, koulutuspäivät järjestetään erikseen ennen työn aloittamista. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi.  

Valokuitusen työntekijä kuvailee yritystä näin: ”Työskentely Valokuituisella on erittäin monipuolista ja omia vahvuuksia pääsee käyttämään. Ilmapiiri työyhteisössä on aina rento ja innostava.” 

Kuulostaako tämä juuri sellaiselta työpaikalta jota olet etsinyt? Jätä hakemus mahdollisimman pian.  

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. 

Lisätietoja:
Emma-Kukka Rantasalo, yhteyspäällikkö Eezy Kouvola.
p.044 045 0014, emma-kukka.rantasalo@eezy.fi

Osaamisalue: