Eezy Oyj

Shop Floor Manager Helsinki-Vantaa lentokentälle

  • Sijainti Lemi
  • Julkaistu 06.11.2023, 0:00
  • Suljettu 16.11.2023, 0:00

Shop Floor Manager Helsinki-Vantaa lentokentälle

Haluatko työpaikallasi kokea matkalle lähdön tunnelman, kansainvälisen työympäristön, vähittäiskaupan jouluruuhkan päivittäin ja saada arvokasta kokemusta esihenkilötyöstä mahtavien kollegojen kanssa? Oletko suunnitellut muuttoa pääkaupunkiseudulle? Nyt sinulla on loistava tilaisuus hypätä kohti tuntematonta ja lähteä uusia haasteita kohti! 

Dufry, maailman suurin matkailun vähittäiskaupan yritys. Dufry toimii Euroopan parhaaksi valitulla ja entisestään kehittyvällä Helsinki-Vantaan lentokentällä, missä Dufrylla on useita Duty-Free- ja erikoismyymälöitä.

Koska Dufry kasvattaa liiketoimintaamme ja avaa uusia liikkeitä lentokentälle, Dufry etsii nyt ryhmärämää vahvistamaan
SHOP FLOOR MANAGER

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada monipuolista esihenkilökokemusta kansainvälisestä ympäristöstä matkailun vähittäiskaupan kuninkuusluokassa toimimalla sinulle nimetyn tiimin vetäjänä. Työkavereina sinulla on mielettömiä ammattilaisia ja  pääset upeiden tuotteiden ja luksusbrändien keskelle. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja kasvaa globaalissa yrityksessä, samalla kun pääset luomaan oman jälkesi yrityksen toimintaan.

Shop Floor Managerin vastuualueeseen kuuluu mm.:

  • Arjen sujuvuudesta ja päivittäisten käytäntöjen toimivuudesta Dufryn arvojen mukaisesti vastaaminen.
  • Päivittäinen myymäläraportointi ja esihenkilön monipuoliset hallinnolliset tehtävät.
  • Omalla esimerkillä johtaminen myynnin eturintamassa päivittäin.
  • Tiimisi tukeminen ja johtaminen arjessa luoden edellytykset tiimiläistesi henkilökohtaiselle onnistumiselle ja kehittymiselle.

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli sinulla on jo aikaisempaa näyttöä hyvin sujuneesta esihenkilötyöstä palvelualalta tai koet, että olet rautaisen asenteesi ja motivaatiosi johdattamana valmis ottamaan seuraavan stepin urallasi. Olet innokas, ennakkoluuloton ja aktiivinen. Olet parhaimmillasi vilkkaassa ja kiireisessä työympäristössä. Esihenkilönä ymmärrät hyvän viestinnän merkityksen ja viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti. Hyvä huumorintaju, paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua arjessa.

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli

  • toimit johtamisarvojemme mukaisesti – tavoitteellisesti ja tuloshakuisesti pitäen asiakkaamme aina keskiössä.
  • sinulle on luontevaa johtaa tiimiäsi arvostavasti ja valmentavalla otteella, ymmärtäen säännöllisen ja rakentavan palautteen merkityksen.
  • sinulla on erinomainen palveluasenne ja johdat omalla esimerkilläsi.
  • Olet rohkea sukeltamaan uusiin asioihin ja omaat aloitekykyä luoda uusia tapoja toimia tai kehittää olemassa olevia rutiineja.
  • tunnistat ajankäytön kannalta kriittiset ja olennaiset työtehtävät ja pyrit työskentelemään tehokkaasti.
  • sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen- ja kirjallinentaito.

Myymälät ovat normaalisti auki vuoden jokaisena päivänä klo 04 – 01 välisenä aikana ja Store Supervisor tekee tiiminsä kanssa kaikkia työvuoroja sisältäen aikaiset aamut, myöhäiset illat niin viikonloppuisin kuin pyhinä. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja edellytyksenä työsuhteen luomiseen ovat voimassa olevat työ- ja asumislupa Suomessa. Finavian turvallisuusselvityksessä saattaa mennä noin kuukausi, joten sinulla on aikaa järjestellä mahdollinen muutto pääkaupunkiseudulle. Huomiommekin aloituspäivässä mahdolliset muuttojärjestelyt. 

Kun tulet Dufrylle töihin, tarjoamme sinulle seuraavia henkilökuntaetuja:

  • Kattavan perehdytyksen työurasi alkumetreillä sekä matkan varrella ammatillista koulutusta esimerkiksi yrityskonsepteihin, johtamiseen ja tuotetuntemukseen liittyen
  • Työterveyspalvelut Aavan lääkäriasemilla
  • Myyntibonus-ohjelman tuomaan lisätienestiä
  • Mukavat henkilökunta-alennukset tuotteistamme
  • Mielettömän kivat kansainväliset kollegat (+20 kansalaisuutta)
  • Ilmaisen parkkipaikan tai yötaxi palvelut (00-06 välisenä aikana) helpottamaan turvallista kotiin ja töihin pääsyä

Dufry toivoo, että saavat sinut mukaan heidän iloiseen porukkaan! 

Kuten Dufryn CEO Xavier Rossinyol kehottaa… Let’s have some grazy fun!

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Eezy vastaa rekrytointiprosessista ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Dufrylle vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 2915
hanna.rasimaki@eezy.fi

Sara Läykki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 462 4239
sara.laykki@eezy.fi

www.eezy.fi

Osaamisalue: