Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: ikääntyneiden asumispalvelut (Villaranta), Kontiolahti; määräaikainen (id8454)

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 30.01.2024, 12:00
  • Suljettu 14.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: ikääntyneiden asumispalvelut (Villaranta), Kontiolahti; määräaikainen (id8454)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 13.2.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Sairaanhoitajaa

Villarannan hoivakotiin 

 22.4.2024 saakka
 

Tehtävänkuvaus

Sairaanhoitajan tehtävänkuva käsittää monipuolisia hoitotyöntehtäviä ja vastuuta asukkaiden hyvinvoinnista. Tehtäviisi kuuluu muun muassa hoitosuunnitelmista vastaaminen, lääkehoidon kokonaisuus, terveydentilan seuranta ja lääkärin kanssa tehtävä yhteistyö. Työssä korostuu vastuullisuus ja toimit hoitotyön asiantuntijana yksikössä.

Työ on arkityötä klo 7-15, mutta vuorotyö myös mahdollinen halutessasi. 

Ilmoita, jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työskentelystä. Tarjoamme myös mahdollisuutta opinnollistamiseen loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijoille.

Työyhteisön esittely

Vuosittain tehtävässä Mitä siulle kuuluu? -kyselyssä yli 90% suosittelisi tätä työpaikkaa ystävilleen! Kyselyssä voimavaroiksemme nousivat yhteistyö, suvaitsevaisuus ja viestintä. Perehdyttäminen ja uusien työntekijöiden vastaanottaminen on ollut meillä kunnia-asia.

Villarannan asumisyksikössä tarjoamme ihmisten arkea tukevaa asumispalvelua asukkaillemme. Toimintamme perustuu ihmisläheisyyteen ja yksilölliseen hoivaan, jossa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. 

Meillä hoito- ja hoiva toteutetaan huolellisesti laaditun hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tämä suunnitelma laaditaan yhteistyössä asukkaan, hänen omaistensa ja pätevän moniammatillisen henkilökuntamme kanssa. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen asukas saa juuri hänelle sopivaa hoitoa ja huolenpitoa.

Työpaikan sijainti: Kontioniementie 62 a, 80780 Kontioniemi

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.  Tässä haussa otetaan huomioon loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3062,20 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Lisätietoja antaa 

  • palveluesihenkilö Tiina Sinkkonen 013 330 6863 tai tiina.sinkkonen@siunsote.fi
  • palveluvastaava Nani Karppinen puh. 013 330 9418 nani.karppinen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 30.1.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: