Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Hammaslääkäri: suun terveys, Ilomantsi (id6927)

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 01.12.2022, 8:00
  • Suljettu 16.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hammaslääkäri: suun terveys, Ilomantsi (id6927)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN! 

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Siun sotessa on haettavana 15.12.2022 mennessä kaksi (2) HAMMASLÄÄKÄRIN virkaa Ilomantsiin.

Siun soten alueella suun terveydenhuollossa kehitetään yhdessä aktiivisesti toimintojamme. Tule mukaan kehittämismyönteiseen porukkaamme. Meillä innostutaan, ideoidaan ja onnistutaan yhdessä.  

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollista.

Siun soten suun terveydenhuolto hakee kahta (2) hammaslääkäriä Ilomantsin hammashoitolaan.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy lääkärisopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä. 

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja: eteläisen alueen vastaava hammaslääkäri Matti Hynynen p. 013 3307353 matti.hynynen@siunsote.fi tai ylihammaslääkäri Johanna Pasanen p.0504323190 johanna.pasanen@siunsote.fi

Virkaa haetaan sähköisesti. 

Osaamisalue: