Eläketurvakeskus (ETK) tarjoaa haastavia asiantuntijatehtäviä työeläkejärjestelmässä. Toimimme asiakaslähtöisesti työeläketurvan toimeenpano-, arviointi- ja kehittämistehtävissä. Tuemme osaajiemme ammatillista kehittymistä ja työhyvinvointia. Toimipaikkamme sijaitsee Pasilassa, josta muutamme Kalasatamaan vuonna 2021.

Rekisteripalveluosasto on noin 50 henkilön työyhteisö. Osasto vastaa työeläkejärjestelmän keskusrekisterien sisällöstä ja palveluista sekä toimii tiiviissä yhteistyössä eläkeyhtiöiden ja -laitosten kanssa sekä alan yhteisen IT-palvelutoimittajan kanssa. Palveluitamme käyttävät myös monet viranomaiset ja muut sosiaalivakuutusta hoitavat tahot. Kehitysyksikkö vastaa osaston vastuulla olevista työeläkealan yhteisiin tietojärjestelmiin liittyvistä strategisista kehitystöistä. 

 

Haemme rekisteripalveluosaston kehitysyksikköön

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Kehität työssäsi työeläkealan yhteisiä palveluita. Vastaat omaan vastuualueeseesi kuuluvien palveluiden ja prosessien sekä niihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämisestä. Toimit erilaisten selvitysten ja liiketoiminnallisten vaatimusmäärittelyjen vetäjänä tai asiantuntijana sekä osallistut sopimusten valmisteluun. Teet yhteistyötä työeläkevakuuttajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtäväsi painottuu eläkkeenlaskennan palveluiden kehittämiseen. Osaat kehittää toimintaa liiketoimintalähtöisesti ja edistää asioita oma-aloitteisesti ja aktiivisesti. 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, kokemusta liiketoimintalähtöisten projektien hallinnasta ja tietojärjestelmien kehittämisestä. Lisäksi sinulla on työeläkeasioiden ja työeläkevakuuttajien liiketoimintaprosessien tuntemusta sekä eläkkeen laskentapalveluiden ja yhteisten rekistereiden tuntemista. Tehtävässä tarvitaan hyvää paineensietokykyä. Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa. Arvostamme työkokemusta työeläkealalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet laaja-alaisen asiantuntemuksen kehittämiseen. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasedun, joustavat työaikajärjestelyt ja etätyömahdollisuudet, hyvät työterveyshuollon palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tule tekemään meille työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa kehitysyksikön päällikkö Sari Alanko, puh. 050 406 4801, varmimmin 26.2. klo 8-9 ja 2.3. klo 12-13. 

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 8.3.2020. Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme www.etk.fi.

Osaamisalue: , ,

Eläketurvakeskus

Eläketurvakeskus (ETK) tarjoaa haastavia asiantuntija-tehtäviä työeläkejärjestelmän näköalapaikalla. Toimimme asiakaslähtöisesti työeläketurvan toimeenpano-, arviointi- ja kehittämistehtävissä.
www.etk.fi