Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän tehtävänämme on luoda ja kehittää IT-toimintaympäristöjä, joilla takaamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuuden ja jatkuvan kehittymisen.  

Nyt etsimme projektitiimiin sinua IT-Infra -asiantuntija (7 paikkaa)täydentämään huippuasiantuntijarivejämme! 

Tehtävän fokus on asiakkaan tarvitsemien teknisten ratkaisujen toteuttamisessa ja suunnittelemisessa. Olennaista on mielenkiinto ja palo kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin yhteistyössä muun tiimin kanssa ymmärtäen asiakkaan tarvetta. 

Taustastasi riippuen voit myös toimia konsultatiivisessa roolissa jolloin fokus on enemmän asiakkaan kanssa käytävässä vuorovaikutuksessa – olet vahvana linkkinä ratkaisemassa asiakkaan haasteita. Tuot kehitysehdotuksia esille asiakkaalle, pystyt haastamaan tuttuja ja turvallisia toimintamalleja sekä teknisiä toteutuksia. Löydät parhaimmat ratkaisut asiakastarvekohtaisesti ja olet valmis laittamaan kädet saveen toteuttaaksesi ne. 

Työporukkamme on monipuolinen, jossa on kovia osaajia ikähaarukalla vajaista kolmekymppisistä reiluihin viisikymppisiin. Tiimin kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisa-tilat esimerkiksi Turku, Tampere ja Jyväskylä. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Mitä odotamme Sinulta? 

  • Etsimme kokenutta asiantuntijaa, jolla on vähintään 5 vuoden työkokemus suunnittelu-, ylläpito- ja projektitehtävistä IT-infra palveluiden osalta sekä syväosaamista vähintään kolmesta seuraavasta teknologia osa-alueesta (MS teknologiat, linux, VMware Vsphere, citrix, varmistusratkaisut, tietoliikenneverkot, tietoturva). 
  • Odotamme, että olet jo MS-sertifioitunut ja rautaisen osaamisen täydentää kiinnostus uuden oppimiseen ja mielenkiinto lisäsertifioitumiseen.

Miksi Elisa? 

”Meillä on hyvä pöhinä päällä! Tiimissä tekeminen määrittyy jokaisen osaamisen ja persoonan mukaan. Tuomme asiakkaille uusia ja moderneja juttuja, sekä viemme heidän ympäristöjä eteenpäin juuri niihin sopivilla ratkaisuilla.  

Elisassa ei olla siiloutuneita tiettyihin teknologioihin vaan tekemisessä pääsee aina haastamaan itseänsä ja kehittämään omaa osaamista sopivalla tavalla eteenpäin. Meillä on huipputiimi, jossa tiimikaverit tekevät töitä kotoa, mökiltä, toimistoilta tai milloin mistäkin, ympäri Suomen.” – Markus Lintuala 

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin. 

Kiinnostuitko?Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antavat Sami Ropponen (sami.ropponen@elisa.fi tai 050 506 1628) ja Kirsi Lahti (kirsi.lahti@elisa.fi tai 050 5067170). 

Rekrytointeja toteutamme sekä syyskuun, lokakuun että marraskuun aloituksia tavoitellen. 

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin. 

Osaamisalue: , ,