Kiinnostaako työskentely huipputiimissä markkinointiautomaation kehittämisen parissa? 

Haemme Marketing Automation Specialistia Elisan osaavaan markkinointiautomaatiotiimiin!

Toimit Yritysasiakkaidemme rajapinnassa ja päätehtäväsi on osallistua markkinointiautomaatiotoimenpiteiden kehitykseen, ylläpitoon ja tuloksellisuuden varmistamiseen yritysasiakasliiketoiminnassa.

Meitä elisalaisia yhdistää kasvuhakuinen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis.

Tärkeimmät tehtäväsi 

  • Markkinointiautomaatiotoimenpiteiden kehitys sekä toimenpiteiden ylläpidon ja tuloksellisuuden varmistaminen osana markkinointiautomaatiotiimiä.
  • Toimit kaupallisten ja markkinoinnillisten automaatio-ohjelmien kehittäjänä ja vastaat kehityksen suunnittelusta ja hallinnoinnista yhdessä Development Leadin sekä sisällöntuottajiemme kanssa.
  • Toimenkuvaan kuuluu myös asiakaskohtaisten ohjelmien tuloksellinen kehittäminen ja ylläpito sekä yhteistyö markkinoinnin ja liiketoiminnan sidosryhmien kanssa.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Mitä odotamme sinulta? 

Osaajana olet tekninen, tavoitteellinen, analyyttinen, ratkaisuhakuinen ja innovatiivinen. Näet roolisi kaupallistajana ja liiketoiminnan kasvun generaattorina.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla

  • 1–3 vuotta kokemusta Salesforcen Marketing Cloud -palvelusta.
  • Kykyä ymmärtää liiketoimintastrategioita ja näyttöjä tuloksellisesta liiketoimintatavoitteiden muuntamisesta markkinoinnin tavoitteiksi.
  • Erinomaisia projektinjohtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
  • Soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto (AMK) tai vastaavat tiedot.
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen hallinta.

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta markkinointiautomaation hyödyntämisestä sekä digitaalisesta markkinoinnista B-to-B kentässä, erityisesti ICT-alalta.

Kulttuurimme pohjautuu vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen ja siksi arvostamme henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta, kokeilemaan ja haastamaan pysyäkseen aallonharjalla.

Tarjoamme sinulle 

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Elisalla saat tiimiisi kovan luokan markkinointiosaajat, hyvän ja välittävän esihenkilön, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja me elisalaiset arvostamme suuresti mm. joustavaa ja luottavaista työkulttuuria, erinomaista johtamista ja ymmärrämme, että jokaisen elisalaisen taustalla on omannäköinen perhe, tausta, harrastukset, haasteet ja elämä, ja että työ joustaa, kun elämä sitä vaatii. Lue lisää Elisasta ja elisalaisista täältä, tai kurkkaa somesta #elisalainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin ota yhteyttä Samiin, Marketing Automation Lead (sami.niemela(a)elisa.fi / p. +358 50 305 2540).

Osaamisalue: