Olemme alkaneet suunnittelemaan ja kehittämään Elisaan uutta palvelu- ja myyntiverkostoa, minkä tueksi haemme Marketing Specialist -rooliin tekijää! Tehtävä on kokonaan uusi ja tulet työskentelemään erittäin mielenkiintoisen ja meille tärkeän tehtäväkentän parissa.

Marketing Specialistina toimit digitaalisen markkinoinnin suunnittelun sekä erityisesti toteutuksen parissa. Ymmärrät eri kanavien vaatimukset ja mahdollisuudet, ja sinulla on myös kykyä tunnistaa kehityskohteita tulosten ja analytiikan pohjalta. Keskeisenä tavoitteenasi on asiakasmäärien kasvattaminen erilaisin ja ennalta määrittelemättömin keinoin, jotka sinun tulee löytää yhdessä kasvuhakuisen tiimimme kanssa.

Tässä roolissa raportoit myyntikanavan johdolle ja olet kiinteänä osana Elisan markkinoinnin virtuaalitiimiä. Tämä rooli tarjoaa sinulle erinomaiset edellytykset kasvaa vähittäiskaupan markkinoinnin ammattilaiseksi monipuolisen toimenkuvan parissa!

Marketing Specialistina vastuullasi on:

 • Valittujen myyntikanavien konseptit ja niiden kehittäminen
 • Päivittäisten julkaisumateriaalien tuottaminen ja ohjaaminen
 • Mainonnan tulosten ja analytiikan seuranta sekä tarvittavien jatkotoimenpiteiden toteuttaminen
 • Konseptointi yhdessä eri sidosryhmien kanssa
 • Ulkoinen viestintä ja ulkomainonnan suunnittelu sekä toteuttaminen yhdessä kumppanimme kanssa
 • Aktiivinen some- ja hakukonemarkkinointi sekä sometyökalujen hallinta

Ketä nyt etsimme?

Olet vastavalmistunut tai uran alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden markkinoinnin ammattilainen. Sinulla on jo käytännön kokemusta digitaalisesta markkinoinnista sekä kasvuorientoitunut lähestymistapa asioihin. Tekemistäsi voi kuvailla tuloshakuiseksi ja kunnianhimoiseksi, mutta sinulta löytyy myös pilkettä silmäkulmasta, etkä ota asioita liian vakavasti.

Olet luonteeltasi analyyttinen ja tykkäät ratkaista ongelmia – sinulta löytyy myös kykyä tuoda selkeyttä epävarmoihin tilanteisiin. Osaat analysoida työsi tuloksia ja pystyt johtamaan liiketoiminnan oivalluksia monimutkaisista tiedoista. Emme tietenkään odota sinun tietävän kaikkea, vaan tuemme sinua parhaamme mukaan kasvun tielläsi – toki toivomme, ettet pelkää ottaa vastaan uusia haasteita, vaan nautit sukeltamisesta aiemmin tuntemattomiin työkaluihin!

Jotta sekä menestyisit että viihtyisit tehtävässä, odotamme sinulta:

 • Aiempaa työkokemusta ainakin osasta näistä: verkkoanalytiikka, hakukone- ja somemarkkinointi, markkinoinnin automaatio ja/tai CRM-työkalut
 • Digitaalisen mainonnan perusperiaatteiden vankkaa ymmärrystä sekä tarvittavien työkalujen hallintaa (esim. Google Ads, Facebook Ads Manager, LinkedIn, Instagram)
 • Intohimoa tulokselliseen markkinointiin – seuraat myös aktiivisesti uusia markkinoinnin trendejä ja teknologioita haluten kehittää omaa osaamistasi
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. markkinoinnin tradenomi tai KTM
 • Analyyttista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä haastaa olemassa olevia käytäntöjä ja tapoja tehdä mainontaa
 • Kykyä muuttaa markkinoinnin onnistumiset luvuiksi sekä tulkita ja esittää niitä ymmärrettävästi
 • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi

Näitä emme odota sinulta, mutta ilahdumme erityisesti, jos sinulla on jo kokemusta:

 • Hakukoneoptimoinnista
 • A/B-testauksesta
 • Palvelumuotoilusta, graafisesta suunnittelusta tai UX/UI-suunnittelusta
 • Copywritingista

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tärkeän työn Elisan myynti- ja palveluverkoston markkinoinnin parissa, sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan täysin uudessa roolissa asiakaskenttäämme ja mielikuvaan siitä, millainen Elisa on. Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingin Pasilassa tai uudella Ratinan toimistolla Tampereella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Rooli on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen.

Me elisalaiset viihdymme talossa pitkään mm. jatkuvaan oppimiseen pohjautuvan työkulttuurin, kannustavien ja superystävällisten työkavereiden, sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien vuoksi. Lisäksi Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ketterällä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Meille on myös tärkeää, että jokainen voi olla oma kokonainen itsensä ja että työ joustaa, kun elämä kutsuu. Lue täältä lisää Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko? 

Erinomaista! Hae tehtävään linkin kautta su 12.12. mennessä. Etenemme ensimmäisen vaiheen haastatteluihin hakuajan päätyttyä viikolla 50. Jos sinulla on kysyttävää roolista tai elisalaisuudesta, niin ota yhteyttä Saku Anttilaan. Hänet tavoitat sähköpostilla (saku.anttila(a)elisa.fi) tai seuraavina ajankohtina puhelimitse (040 778 7861): ti 7.12. klo 8.30-10, ke 8.12. klo 15.30-17 ja pe 10.12. klo 10.30-12. Odotamme innolla hakemustasi!

Osaamisalue: