Me Elisalla tiedämme yritysasiakkaidemme liiketoiminnan elävän jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein.

Oletko kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta IT-palveluista ja niiden hallinnasta sekä kehittämisestä. Näetkö itsesi asioiden kehittäjänä ja eteenpäin viejänä? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä mukaan kasvavaan joukkoomme.

Business Managerina vastuullasi on End User Services, Microsoft 365-tuoteportfolio, johon kuuluvat Elisan asiakkaille tarjoamat lisenssit. Pääpaino tehtävässäsi on ylläpitää ja parantaa nykyisiä tuotteita, mutta myös kehittää uusia tuotteita. Microsoft-taustasi auttaa sinua ymmärtämään mahdollisuudet ja rajoitteet. Vastaat oman tuoteportfoliosi liiketoimintasuunnittelusta, kehittämisen aikataulutuksesta sekä tuloksesta (P&L). Pääset sukeltamaan suoraan kasvavaan liiketoimintaan ja kehittämään palveluitamme yhä paremmiksi ja samalla näkemään työsi konkreettiset tulokset. Tarjoamme sinulle ison talon resurssit sekä mahdollisuuden vaikuttaa vastuualueesi suuntaan omilla visioillasi, ideoillasi ja näkemyksilläsi.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa uusien sekä nykyisten palveluiden tuotteistus ja kehittäminen sekä tuoteportfolion hallinta P&L -näkökulmasta. Tunnet oman tuotealueesi kustannusrakenteen kuin omat taskusi, osaat analysoida tilannetta ja käynnistää tarvittavia toimenpiteitä tuotealueen kannattavan johtamisen näkökulmasta. Yksin sinun ei kuitenkaan tarvitse tehtävässäsi sinnitellä, vaan saat taustatueksesi laajan joukon rautaisia ammattilaisia niin tiimistäsi kuin omasta asiantuntijaorganisaatiostasi. Työskentelemme tiiviisti yhdessä toisiamme tukien ja sparraten samalla jatkuvasti oppien toisiltamme uusia asioita. Lisäksi verkostoidut tietenkin myös eri sidosryhmien välillä niin organisaation sisällä kuin ulkopuolellakin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Myynnillistä näkemystä sekä kaupallista vainua ja kokemusta business casen rakentamisesta sekä tulosvastuusta
 • Microsoft tuotteiden tuntemusta
 • Verkostoitumiskykyä ja vahvaa verkostoa
 • Pystyt tasapainoilemaan monen asian kanssa samanaikaisesti
 • Vankkaa kokemusta IT-palveluista, palvelukehityksestä ja/tai tuotehallinnasta
 • Myös ymmärrys IT-ulkoistuksessa käytetyistä teknologioista on hyödyksi
 • Luovuutta ja aitoa innostusta – toiminnallasi innostat myös muita!
 • Oleellisten liiketoimintamallien merkityksen ymmärtämistä sekä niiden hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä
 • Kykyä kääntää tekniset asiat asiakasta tai myyntiorganisaatiota puhuttelevalle kielelle sekä keskustella ja verkostoitua sujuvasti eri sidosryhmien kanssa
 • Analyyttista ajattelua – luotat omaan näkemykseesi ja hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia sekä keskinäisiä riippuvuuksia kehittäen niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Pääasiallinen työpisteesi voi sijoittua juuri remontoituihin viihtyisiin tiloihimme Helsingin Kallioon, jossa suurin osa sidosryhmistämme toimii tällä hetkellä, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Tampereelle, jossa toimistomme muuttaa elokuussa uudiskohteeseen Ratinan vierelle. Joka tapauksessa meillä Elisalla työskentelet joustavasti ja paikkariippumattomasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Miksi Elisa? Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen uramahdollisuuden älykkäiden ICT-kokonaisratkaisuiden toimikentästä osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Pääset muokkaamaan toimenkuvasta itsesi näköisen sekä valitsemaan itsellesi mieluisat työvälineet. Elisa on valittu monena peräkkäisenä vuonna yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista. Me viihdymme Elisalla mm. äärimmäisen joustavan työkulttuurin, parhaiden mahdollisten esimiesten sekä laajojen koulutus- ja etenemismahdollisuuksien ansiosta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, Business Lead, Ville kertoo sinulle mielellään tehtävästä lisää: 050-560 8821,Ville.Landtman@elisa.fi.

Teetämme tehtävään valitulle henkilölle lainmukaisen turvallisuusselvityksen.

Osaamisalue: ,