Securitas Oy

Kohde-esimies/monikohdeosaaja aulapalveluihin (Pirkanmaa)

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 07.11.2022, 16:00
  • Suljettu 05.12.2022, 8:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kohde-esimies/monikohdeosaaja aulapalveluihin (Pirkanmaa)

Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kohde-esimies/monikohdeosaaja aulapalveluihin (Pirkanmaa)

HAKUAIKAA JATKETTU!

Monikohdeosaaja on aulapalveluidemme korvaamaton sijaisuus- ja tukitoiminto, joka varmistaa palveluidemme sujuvuuden joka päivä. Haemme tehtävään asiakaspalvelun ammattilaista, joka on kuin kotonaan vaihtuvissa työympäristöissä.

Jos sinulla on erityisen hyvät asiakaspalvelutaidot ja pidät vaihtelusta, saatat olla hakemamme henkilö. Monikohdeosaajamme työskentelevät Pirkanmaan alueella vaihtelevissa asiakkuuksissa aulapalveluhenkilöidemme tauottajina tai lyhytaikaisina tuuraajina. Nyt avoinna oleva kohde-esimiehen tehtävä sisältää lisäksi aulapalveluiden esimiestehtäviä sekä yksikön työnjohdon avustavia tehtäviä. Kohde-esimies toimii tiiviissä yhteistyössä aulapalvelutoiminnoistamme vastaavan vuoroesimiehen kanssa.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta aulapalvelutyöstä eikä väistä haastaviakaan tilanteita. Tarvitset työssäsi jatkuvasti erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käytön. Useiden eri kohteiden kuviot eivät sekoitu päässäsi keskenään ja langat pysyvät vakaasti käsissäsi. Olet aidosti kiinnostunut aulapalvelutoimintojemme kehittämisestä ja annat sen myös näkyä.

Tehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin sekä B-luokan ajokortin. Iso osa asiakkuuksistamme edellyttää lisäksi työntekijöiltämme läpäistyä perusmuotoista henkilöturvallisuusselvitystä. Laskemme eduksi soveltuvat tutkinnot sekä kokemuksen esimiestehtävistä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen palkkauksen sijoittuessa vartiointialan työehtosopimuksen tasolle 4.

Tarjoamme käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. 24/7 auki oleva kuntosali. Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.
 
 Kiinnostuitko?
 
Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana! Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Liitä mukaan CV.

Osaamisalue: