Haemme kokenutta ja idearikasta myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin osaajaa myymälä- ja tapahtumamarkkinointipäällikön tehtävään Elisan markkinoinnin Content & Activation -tiimiin.

Tässä uudessa tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään Elisan myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin kokonaisuutta Elisan lippulaivamyymälä Elisa Kulmasta, aina pieniin pop-up -tyyppisiin lyhytaikaisiin toteutuksiin. Vastaat siitä, että Elisan myymälät ja tapahtumat toimivat kiinteänä osana Elisan markkinointia ja myymäläkanava huomioidaan aktiivisesti kampanjoiden, markkinoinnin ja myynnin suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Ymmärrät digitalisaation mahdollisuudet myös myymäläkanavassa ja tapahtumissa sekä näiden kehittämisessä. Vastaat Elisan uuden mission ”digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus” tuomisesta ohjaavaksi tekijäksi myös myymälä- ja tapahtumamarkkinointiin.

Vastaat kokonaisuudessaan myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin kokonaisuuden budjetista, resursoinnista, aikataulusta, toteutuksesta, seurannasta ja tulosten raportoinnista.

Toimit tiimiesihenkilönä Elisa Kulman henkilöstölle sekä pienelle tapahtumatiimille, joka vastaa Elisan tapahtumista ja sponsoroinnin aktivoinnin toimenpiteistä. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä Elisan koko myymäläkanavasta vastaavan tiimin kanssa markkinoinnin asiantuntijana.

Tärkeimmät tehtäväsi 

 • Vastaat Elisan myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin vuosisuunnittelusta ja operatiivisesta toteuttamisesta sekä näiden budjetoinnista ja tulosten raportoinnista.
 • Huolehdit myymäläkanavan ja tapahtumien huomioimisesta Elisan markkinoinnin ja mainonnan kampanjoiden suunnittelussa ja toimeenpanosta POS-ympäristössä.
 • Johdat Elisan myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin kehittämistä. Tuot aktiivisesti uusia asioita ja ideoita testattavaksi asiakaskokemuksen kehittämiseksi myymälä- ja tapahtumaympäristössä.
 • Osallistut asiakasymmärryksen ja asiakkaan ostopolun kehittämiseen erityisesti operatiivisen myymälämarkkinoinnin asiantuntijana.
 • Kehität yhdessä tapahtumatuottajien kanssa Elisan tapahtumatoimintoa, tapahtumien suunnittelua ja konseptointia erilaisille tapahtumille pienistä suuriin, fyysisistä virtuaalisiin.
 • Vastaat myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnista vastaavan henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä.

Mitä odotamme sinulta 

 • Vähintään kuuden vuoden työkokemusta myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.
 • Vahvaa ymmärrystä ja osaamista myymälämarkkinoinnin dynamiikasta ja myymälöiden roolista osana asiakaskokemusta ja asiakkaan ostopolkua.
 • Erityisen vahvaa Category Management -osaamista ja kokemusta FMCG-tuotteiden ja päivittäistavarakaupan myymäläohjauksesta.
 • Kokemusta myymälämarkkinoinnin ja myymälöiden toiminnan kvalitatiivisesta ja kvantitatiivisesta mittaamisesta ja näyttöjä tuloksellisesta myymäläkanavamarkkinoinnista.
 • Osaamista ja näyttöä tapahtumien tuloksellisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja etenkin tapahtumien toteuttamisesta vastuussa olevien tiimien johtamisesta. 
 • Tuntemusta alan alihankkijoiden verkostosta Suomessa ja kontakteja potentiaalisiin kumppaneihin.
 • Erinomaisia projektinjohtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.  
 • Korkeakoulututkintoa (KTM, AMK tai vastaava) 
 • Erinomaista suomen kielen kirjallista hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa 
 • Ensiluokkaista MS Office -työkalujen hallintaa
 • Koet erityisesti käytännönläheisen työn mielekkäänä ja motivoivana, ja vietät ison osan työajastasi Elisan myymälöissä keskustelemassa Elisan henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. 

Osaajana olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen, ratkaisuhakuinen, innovatiivinen ja pitkäpinnainen. Roolissasi ymmärrät myymäläkanavan ja tapahtumien tarjoamat mahdollisuudet liiketoiminnan ja myynnin ajureina.

Työpisteesi sijaitsee Elisan pääkonttorilla Helsingissä (Pasilassa), mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Tarjoamme sinulle 

todella mielenkiintoisen matkan murroksessa olevan myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin maailmaan! Pääset kehittämään Elisa Kulmaa ja Elisan myymälöiden markkinointia keskeisenä osana Elisan markkinointia ja myynnin aktivointia. Myymälä- ja tapahtumamarkkinointipäällikkönä pääset avainhenkilönä kehittämään Elisan asiakaskohtaamisista vieläkin laadukkaampia ja vaikuttavampia.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Meillä arvostetaan mm. joustavia työtapojamme, jatkuvaa oppimisen ja parantamisen kulttuuria ja ystävällistä ilmapiiriä. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön älykkäiden digiratkaisuiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esihenkilön, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, joustavan työkulttuurin sekä herkulliset henkilöstöedut! Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista. 

Odotamme innolla hakemustasi! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin ota yhteyttä Ilkka Vanalaan (050 506 1082, ilkka.vanala(a)elisa.fi). Ilkka vastaa kysymyksiisi puhelimessa ma 18.10. klo 11:30-13:00 välillä sekä ma 25.10. klo 12-13.30 välillä.

Osaamisalue: