Elisa IT tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja/tai kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän työllämme pidämme huolen alustoista, millä kaupan tuotetilausjärjestelmät toimivat ja tilaukset lähtevät liikkeelle, julkisen sektorin softaympäristö pyörii, ja kriittistä infraa pyörittävä järjestelmä välittää tarvittavat tiedot.  

Nyt rekrytoimme Pilvi- sekä IT-asiantuntijoita sekä konsultatiivisiin että järjestelmäasiantuntijuuteen painottuviin tehtäviin.  

Konsultatiivisesta roolissa fokus on asiakkaan kanssa käytävässä vuorovaikutuksessa – olet vahvana linkkinä ratkaisemassa asiakkaan haasteita, tuot kehitysehdotuksia esille asiakkaalle ja pystyt haastamaan tuttuja ja turvallisia toimintamalleja ja teknisiä toteutuksia löytäen aina parhaimmat ratkaisut asiakastarvekohtaisesti.

Järjestelmäasiantuntijan roolissa fokus on asiakkaan tarvitsemassa teknisten ratkaisujen toteuttamisessa ja suunnittelemisessa, riippuen omasta roolistasi. Olennaista on mielenkiinto ja palo kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin yhteistyössä konsulttien kanssa ymmärtäen asiakkaan tarvetta.

Työroolit ovat hyvin itsenäisiä, asiantuntijat poimivat omaan asiantuntemukseen hyvin soveltuvat tehtävät resurssipyynnöistä. Työporukamme on monipuolinen, kovia osaajia ikähaarukalla vajaista kolmekymppisistä reiluihin viisikymppisiin. Tiimin kotipesänä on paitsi Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla, niin myös muilla paikkakunnilla Elisan tiloissa kuten Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Etätyöskentelyä on mahdollisuus tehdä halutessasi paljon.  Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista verkostoitumista ja luotamme tukevasti toimiviin prosesseihin.

Mitä odotamme Sinulta?

IT-projektien parissa työskennellessä osaaminen Microsoft teknologioista, päätelaitehallinnasta, julkipilvistä (Azure, AWS, Google Cloud), automatisoinnista ja skriptaamisesta on tarpeen, samoin kuin osaaminen virtuaalialustoista (VMware vSphere). Jos omaat osaamista Citrixistä, varmistusratkaisuista, Office 365:stä, Microsoft Exchangesta sekä tietokannoista, loistavaa – pistä hakemusta tulemaan! Rautaisen osaamisen täydentää kiinnostus uuden oppimiseen ja mielenkiinto lisäsertifioitumiseen.

Miksi Elisa IT?

Meillä on hyvä pöhinä päällä.  Tiimissä tekeminen määrittyy jokaisen osaamisen ja persoonan mukaan. Tuodaan asiakkaille uusia ja moderneja juttuja, sekä viedään heidän ympäristöjä eteenpäin juuri niihin sopivilla ratkaisuilla. Teknologioista pääsee myös halutessaan sparrailemaan asiakkaiden kanssa. Elisa IT:ssä ei olla siiloutuneita tiettyihin teknologioihin vaan tekemisessä pääsee aina haastamaan itsensä ja kehittymään sopivalla tavalla eteenpäin. Meillä on huipputiimi, jossa tiimikaverit tekevät töitä kotoa, mökiltä, toimistoilta tai milloin mistäkin, ympäri Suomen. ” -Markus Lintuala

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa IT tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkottumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa (esim. design community, public cloud community), ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antavat Sami Ropponen (sami.ropponen@elisa.fi tai 050 506 1628) ja Kirsi Lahti (kirsi.lahti@elisa.fi tai 050 5067170).

Rekrytointeja toteutamme sekä syyskuun, lokakuun että marraskuun aloituksia tavoitellen.

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä  myös huumetestin.

Osaamisalue: