Vårt försäljingsteam Niko, Tuomas och Olli in action!

Vårt mobila försäljningsteam i Vasa växer och det finns rum för ännu några nya talanger – aktiva, modiga och resultatorienterade säljstjärnor!

Är du utåtriktad och trivs bra med olika sorters människor? Har du försäljningsdrive och gillar att uppnå mål? Finemang, för vi behöver just dig!

Din uppgift är att sälja Elisas breda sortiment av olika tjänster och produkter vid våra försäljningspunkter och där människor rör aktivt sig. Du får bland annat jobba med att sälja Elisa Saunalahtis abonnemang och nationellt kända Elisa Viihde till människor i butiker, köpcentrum och varuhus.

Kolla in videon här för att få en bild av vad det är vi pysslar med! 

Vi erbjuder dig:

  • Kända  kvalitetsprodukter att göra försäljning med, många av vilka är föregångare på marknaden
  • Ett  fast arbetskontrakt med bra lön: kunniga försäljare tjänar i medeltal 25-30 eur i timmen
  • Omfattande      skolning och inte minst ett gäng superkunniga och roliga kollegor som      alltid är redo att hjälpa och stötta dig
  • En stor organisations arbetsförmåner: telefonförmån, sporttipassi, täckande arbetshälsovård, semesteraktier och annat trevligt
  • Deltidsarbete = korta      arbetsdagar så att du har energi över till din fritid och ändå uppnår en bra inkomstnivå

Elisa är bevisligen en av Finlands bästa arbetsplatser där människors välmående, en trivsam arbetsmiljö och kunniga ledare står i en central roll för allt vi gör. Läs mera om Elisa och varför du också borde jobba hos oss här: www.elisa.fi/rekry (på finska) eller www.elisa.fi/jobs (på engelska).

Intresserad? Lämna din ansökan direkt! Vi börjar intervjua bra kandidater redan under ansökningstiden. Berätta mera om dig själv och ansök senast 1.9.

Frågor? Mathias berättar gärna mer: 0504440181 eller mathias.forssas@elisa.fi

Osaamisalue: , ,