Jos olet opintojesi loppupuolella tai vastavalmistunut, innostut kehitystyöstä ja lukujen analysointi on sinusta kiinnostavaa, haemme juuri sinua!

Haemme Elisan Yritysasiakkaidemme Connectivity -liiketoimintayksikköön innokasta ja motivoitunutta harjoittelijaa etsimään talouslukujemme pohjalta potentiaalisia kehityskohteita sekä laatimaan ehdotuksia kehitystoimenpiteistä. 

Työsuhde on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja 6 kk määräaikainen.

Tehtävänkuvaus

Connectivityn harjoittelijana päätehtäväsi on löytää talouslukujemme pohjalta potentiaalisia kehityskohteita, laatia ehdotuksia kehitystoimenpiteistä ja tarvittaessa auttaa valittujen kehitystoimenpiteiden johtamisessa maaliin. Raportoit tehtävässäsi kehitysjohtajalle ja pääset tekemään läheistä yhteistyötä koko Connectivity-johtoryhmän kanssa. 

Tehtävässä saat hyvän ymmärryksen koko Elisan Connectivity-liiketoiminnasta ja näet laaja-alaisesti eri liiketoiminta-alueidemme toimintaa. Liiketoiminta-alueisiimme kuuluvat muun muassa liittymät ja lisäpalvelut, verkko- ja tietoturvapalvelut, kattavat asiantuntijapalvelut sekä uudet palvelut, kuten kyberturva, IoT ja Private Networks. Liiketoimintayksikkömme Business Controllerit tukevat sinua tehtävässäsi ja liiketoiminnan johtamisen lisäksi saat hyvän kuvan myös talouslaskentaan liittyvistä tehtävistä. Valmennamme sinua innokkaasti ja autamme sinua kehittämään osaamistasi toivomaasi suuntaan. 

Työtehtävä on kokoaikainen (sovittavissa) ja 6 kk määräaikainen. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mitä odotamme sinulta?

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet maisterivaiheen KTM tai DI-opiskelija, jonka pääaineena on esimerkiksi tuotantotalous, laskentatoimi tai tieto- ja palvelujohtaminen, ja haluat oppia lisää liiketoiminnan johtamisesta ja talousjohdetusta prosessikehityksestä. Tavoitteet motivoivat sinua ja haluat nähdä työsi tuloksen käytännössä.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos olet päämäärätietoinen, oma-aloitteinen ja innokas verkostoitumaan. Olet myös analyyttinen, ymmärrät numeroita ja osaat fokusoitua tärkeimpiin asioihin talouslukujen pohjalta. Osaat käyttää hyvin toimisto-ohjelmia, kuten MS Exceliä ja PowerPointtia, ja kykenet viestimään sujuvasti myös englannin kielellä. 

Tule mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle haastavan mutta palkitsevan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa näet tekemäsi työn tuloksen. Johtoryhmämme toiminta on keskittynyt pääkonttorillemme Helsingin Pasilaan, ja toivommekin että pystyt kulkemaan sinne aika ajoin, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti sieltä, missä saat parhaat tulokset aikaan!

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoivalta esihenkilöltä Harald Heijarilta joko puhelimitse (050 5438565) tai sähköpostitse harald.heijari(a)elisa.fi. 

Osaamisalue: