Elisa Oyj

Value Opportunity Insights Lead (Helsinki, muu)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.11.2021, 16:00
  • Suljettu 01.04.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Value Opportunity Insights Lead (Helsinki, muu)

Me Elisalle palvelemme päivittäin miljoonia asiakkaita ja asiakasyrityksiä aina startupeista globaaleihin pörssiyhtiöihin. Asiakaskeskeisyys onkin yksi Elisan toimintaa ohjaavista arvoista ja panostamme asiakasymmärryksen kehittämiseen ja asiakkaan kokeman arvon kasvattamiseen.

Nyt haemme joukkoomme asiakkaan arvon luomiseen perehtynyttä ammattilaista Value Opportunity Insights Lead -tehtävään! 

Tehtävänkuvaus

Value Opportunity Insights Lead mahdollistaa asiakkaan kokeman arvon luomisen tuottamalla laadukasta asiakasymmärrystä. Yhdessä asiantuntevan Customer Insights -tiimimme kanssa tulet osallistumaan asiakasarvon analysointiin, validoimiseen ja tutkimiseen Elisan liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Keskeinen osa-alue tehtävää on tuote- ja palvelukehityksen tukeminen asiakasymmärryksen keinoin (mm. hinnoittelun tueksi). Tehtävä on vaativaa asiantuntijatyötä, mutta sisältää myös virtuaaliverkoston innostamista ja myös vaikuttamistaidot ovat tärkeät. Asiakasymmärryksen laatu ja hyödyntäminen liiketoiminnan päätöksissä ovat onnistumisen kriteerejä.

Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä, mutta elisalaiseen tapaan työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan!

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään viiden vuoden kokemus ja vankkaa osaamista asiakkaan tutkimisesta eri metodein sekä erilaisista analyysimenetelmistä
  • Kokemusta tuote- tai palvelukehityksestä (erityisesti esimerkiksi hinnoitteluun liittyvä osaaminen on eduksi)
  • Hyvä data- ja analytiikkaosaaminen on eduksi
  • Hyvä esiintymiskyky sekä kykyä kiteyttää tutkimuksen pääviestit
  • Kykyä kääntää ymmärrys konkretiaksi ja tukea toimenpiteiden identifiointia
  • Kykyä kuunnella liiketoiminnan tarpeita ja osallistua johtoryhmätyöskentelyyn
  • Ylempi soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi KTM, DI, PsM)
  • Sujuva englannin kielen ja hyvä suomen kielen taito

Kulttuurimme pohjautuu vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja parantamiseen ja arvostammekin henkilöä, joka on innokas kehittämään ja oppimaan uutta sekä jakaa näkemyksemme asiakkaan kokeman arvon merkityksestä!

Miksi Elisa?

Joustavuus, vastuu ja vapaus ovat vahvasti läsnä meidän jokapäiväisessä tekemisessämme ja ovat myös suurimpia syitä siihen, että Elisa on monena vuotena valittu yhdeksi Suomen parhaaksi työpaikaksi. Muita syitä ovat kannustava työilmapiirimme, loistava esihenkilötyö, josta todella olemme ylpeitä, jatkuvan parantamisen ja oppimisen vahva kulttuuri sekä aito kutsu tulla omana, kokonaisena itsenäsi töihin. Me ymmärrämme ja arvostamme sitä, että jokaisella elisalaisella on omannäköisensä tausta, perhe, harrastukset, ongelmat ja muu elämä – ja että työn tulee sopeutua elämän mukaan eikä päinvastoin. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian niin olemme sinuun yhteydessä! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Minnaan (minna.virtanen(a)elisa.fi).

Osaamisalue: