Elisa Oyj

Yritysmyyjä (Tampere)

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.07.2022, 12:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Yritysmyyjä (Tampere)

Innostutko ajatuksesta palvella yritysasiakkaita uudella tavalla myymäläympäristössä? Oletko tiimipelaaja ja lisäksi tuloksellisuus ja asiakaslähtöisyys ovat sinulla veressä? Loistavaa – tiimimme tarvitsee sinua! 

Elisan yrityspisteet palvelevat yritysasiakkaita Elisan myymälöissä ympäri Suomen. Haemme nyt yritysmyyjää Tampereen Ratinan myymälän yrityspisteelle määräaikaiseen, kokoaikaiseen (37,5 h/vko) työsuhteeseen. Määräaikaisuuden kesto on elo-syyskuusta 2022 kesäkuulle 2023.

Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille, joten sinulle jää hyvin aikaa esimerkiksi harrastuksille iltoihin ja viikonloppuihin! Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä viimeistään syyskuun alussa, mutta toki huomioimme joustavasti tilanteesi.  

Tehtävänkuvaus 

Yritysmyyjänä toimit osana myymälän tiimiä Elisan yrityspistekonseptin mukaisesti palvellen alueesi yritysasiakkaita Elisan myymälässä. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan nykytilanne, selvittää hänelle parhaat ja oikeat ratkaisut, sekä myydä meidän tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja palveluita, kuten laajakaista- ja puhelinliittymiä sekä erilaisia laitteita. Yrittäjäasiakkaiden arjessa korostuu usein etätyöt ja liikkuva työn tekeminen, joten haluamme mahdollistaa mahdollisimman sujuvan työnteon tuotteillamme heille. Yritysmyyjänä teetkin heidän arjestaan helpompaa! 

Yritysmyyjänä asiakaskuntasi rakentuu sekä meidän nykyisistä että uusista asiakkaista. Toimit myös aktiivisena tiedon jakajana yritysmyynnin osalta muille myymälän kollegoille. 

Asiakkaan paras on meille se juttu: myymme vain sitä, mistä on oikeasti arvoa ja iloa. Bonusta maksamme sinulle loistavan asiakaskokeman tuottamisesta. Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan. Tehtävässä on tulosvastuu ja sitoudut asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamiseen.

Jotta sekä viihtyisit että menestyisit tehtävässä, toivomme: 

  • Aiempaa kokemusta ja näyttöjä B2B-myynnistä ja taustaa yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta
  • Vahvaa Salesforce-osaamista
  • Halua tarjota ensiluokkainen asiakaskokemus asiakkaan tarpeet huomioiden, niin että odotukset ylittyvät jokaisessa asiakaskohtaamisessa 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista. Laskemme eduksi muun kieliosaamisen. 
  • Positiivista, ratkaisukeskeistä ja kehityshaluista asennetta 
  • Halua työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita koko myymälän tiimin kanssa  

Rooli soveltuu erityisesti henkilölle, joka on joustava, ahkera ja aktiivinen tehden työnsä tehokkaasti ja tuloksellisesti tavoitteiden mukaisesti. Tuemme sinua työssä sekä kattavan perehdytyksen että jatkuvan tuen ja oppimisen muodossa. Meillä Elisalla jatkuva kehittyminen ja oppiminen ovatkin vahva osa kulttuuriamme, joten viihdyt meillä parhaiten, jos olet itsekin oppimishaluinen ja innokas kehittämään osaamistasi jatkuvasti Elisan tuotteiden ja palveluiden uudistuessa.  

Mitä voit odottaa meiltä? 

Yritysmyyjänä sinulla on mahdollisuus olla digitaalisen kehityksen etujoukoissa auttaen yritysasiakkaitamme. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä vakituisen työn, jossa myyntiosaamisesi, kykysi ratkaista ongelmia sekä taitosi kohdata ihmisiä kehittyvät ennestään – ja tästä osaamispaketista on aina elämässä hyötyä! Keskitymme vahvasti toistemme kannustamiseen hyvän ja rennon tiimihengen ympäröimänä. Lupaamme siis, että saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä valmentavat sinua kehittymään myyjänä ja saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin.

Tietenkin saat meillä myös muita kattavia työsuhde-etuja, kuten esimerkiksi puhelinedun, sportti- ja hyvinvointipassin, mahdollisuuden käyttää lomaosakkeita, kattavan työterveyshuollon sekä työsuhdepyöräedun! Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin ja käy tsekkaamassa myös Vilin ajatuksista laadukkaasta myyntityöstä !

Kiinnostuitko?

Mahtava kuulla! Jätä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8., niin ollaan yhteydessä. Mikäli sinulle herää kysyttävää tehtävästä, tiimistä tai Elisasta, ota yhteyttä Ville Ala-Nikkolaan (0505066573, ville.ala-nikkola(a)elisa.fi). Odotamme innolla hakemustasi!

Osaamisalue: