Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee 1100 asiantuntijaa, joiden suunnittelutyön tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Mitä teemme

Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.

Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla: 

 • Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien elintarvike- ja lääketeollisuus 
 • Meri- ja offshore-teollisuus 
 • Kone- ja laitevalmistusteollisuus

Juuri nyt haemme kokenutta prosessisuunnittelijaa (Consulting Engineer)

Vastuualueeseesi kuuluu projektien prosessikehitykseen, suunnitteluun sekä hankintoihin ja käyttöönottoon liittyviä tehtäviä. Prosessiteollisuuden yksikköoperaatiot  ovat sinulle tuttuja. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa. Asiakkaamme odottavat aktiivista otetta tekemiseen, asiantuntijuutta sekä hyvää asiakaspalvelua. Luova ongelmanratkaisukyky ja suunnitteluratkaisujen sovittaminen asiakkaidemme tarpeisiin on sinulle luontaista. Tehtävä vaatii ymmärrystä myös muiden disipliinien suunnittelutehtävistä. 

Työskentelypaikkakuntasi voi olla Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku tai Espoo.

Mitä odotamme Sinulta

 • Prosessi- tai kemiantekniikan DI:n tai tohtorin tutkintoa
 • Useamman vuoden kokemusta prosessisuunnittelun tehtävistä
 • Kokemusta elintarvike-, lääke- tai kemianteollisuudesta
 • Joustavuutta, uteliaisuutta ja positiivista asennetta
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä
 • Suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta

Mitä tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vaihteleviin prosessisuunnittelutehtäviin mielenkiintoisten projektien parissa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä me Elomaticissa suunnittelemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia lisääviä ratkaisuja. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittää asiantuntemustasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Et jää työssäsi yksin – tukenasi on innostunut työyhteisö, jossa sparraillaan ja autetaan toisia!

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Elomatic tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat vakuutukset sekä liikunta- ja kulttuuriharrastusten tuki. Hybridityö ja joustavat työajat mahdollistavat työn ja muun elämän yhteensovittamisen. 

Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia

Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa ja kiinnostut näistä tehtävistä, liity asiantuntevaan ja innostuneeseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Heikki Nieminen, p. 040 353 2005, heikki.nieminen@elomatic.com ja ryhmäpäällikkö Tiina Salo, p. 050 305 3953, tiina.salo@elomatic.com.

Osaamisalue: