Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee 1100 asiantuntijaa, joiden suunnittelutyön tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Mitä teemme

Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.

Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla: 

  • Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien elintarvike- ja lääketeollisuus 
  • Meri- ja offshore-teollisuus 
  • Kone- ja laitevalmistusteollisuus

Juuri nyt haemme laitossuunnittelijaa Ouluun 

Vastuualueeseesi kuuluu prosessiteollisuuden laitossuunnittelutehtävät. Lisäksi työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja osallistut suunnittelutehtävien koordinointiin.  Ymmärrät teollisuusprosesseja ja sinulle on kertynyt suunnittelukokemusta laitosten layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta. Luova ongelmanratkaisukyky ja suunnitteluratkaisujen sovittaminen asiakkaiden tarpeisiin on sinulle luontaista.  

Mitä odotamme Sinulta 

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/YAMK/AMK) 
  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä 
  • 3D-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa (esim. Vertex, CADMATIC, PDMS, Inventor) 
  • Itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä toimia osana suunnittelutiimiä 
  • Asiakaslähtöistä palveluasennetta  
  • Suomen ja englannin kielen osaamista 
  • Matkustusvalmiutta 

Mitä tarjoamme Sinulle 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vaihteleviin suunnittelutehtäviin mielenkiintoisten projektien parissa osana kasvavaa laitossuunnittelutiimiämme. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä me Elomaticissa suunnittelemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia lisääviä ratkaisuja. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittää asiantuntemustasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Et jää työssäsi yksin – tukenasi on innostunut työyhteisö, jossa sparraillaan ja autetaan toisia! 

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Elomatic tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat vakuutukset sekä liikunta- ja kulttuuriharrastusten tuki. Hybridityö ja joustavat työajat mahdollistavat työn ja muun elämän yhteensovittamisen.   

Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia 

Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa ja kiinnostut näistä tehtävistä, liity asiantuntevaan ja innostuneeseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2021. Liitä mukaan CV ja palkkatoive. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Heikki Nieminen, p. 040 353 2005, heikki.nieminen@elomatic.com.  

Osaamisalue: ,