Kehitysyhtiö Green NortH2 Energy Oy on Elomaticin Varsinais-Suomeen perustama uusi yritys, joka on juuri julkaissut yhdessä Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n (TSE) kanssa ensimmäisen aiesopimuksen hankkeesta, jossa selvitetään vihreän vedyn tuotantolaitoksen rakentamista TSE:n Naantalin voimalaitoksen alueelle. Tarkoituksena on tuottaa ensimmäisessä vaiheessa vetyä meri- ja raskaan liikenteen polttoaineeksi, jonka sivutuotteena syntyvää hukkalämpöä hyödynnettäisiin kaukolämpönä. Tavoite on seuraavassa vaiheessa jatkojalostaa vetyä esimerkiksi metaaniksi tai ammoniakiksi. 

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rakentamaan uutta ympäristön hyvinvoinnin eteen!

Haemme Green NortH2 Energy Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

kehittämään ja rakentamaan uutta liiketoimintaa. Green NortH2 Energy Oy on perustettu Elomaticin toimesta, joten vaikka yritys itsessään on uusi, sinulla on ison organisaation tuki, asiantuntemus, resurssit ja verkosto käytettävissäsi. 

Toimitusjohtajana vastaat laitoksen rakentamisesta, rahoituksesta ja asiakkaiden hankinnasta. Toimit aktiivisesti tulevien asiakkaiden ja sidosryhmien keskuudessa. Olet verkostoituja ja kumppanuuksien kehittäjä. Hyvillä verkostoillasi kasvatat yrityksen tunnettavuutta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Vastaat myös yhtiön kilpailukyvystä ja kasvusta, ja pääset kehittämään uudenlaisia ajankohtaisia teknologioita, joiden tavoitteena on parantaa ympäristömme tilaa. 

Tehtäväkenttäsi on hyvin laaja. Odotamme sinulta osaamista yrityksen kehittämisestä, energiasektorilta sekä projektihallinnasta. On tärkeää, että sinulla kova halu tehdä kestävää energiaa. Lisäksi omaat kokemusta poliittisesta vaikuttamisesta ja sinulla on korkeakoulututkinto. 

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen ja uraauurtavan tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja tehdä merkityksellistä työtä ympäristön hyvinvoinnin kehittämiseksi. Pääset työskentelemään kokeneiden liiketoimintaosaajien ja ison asiantuntijaverkoston kanssa. Sinulla on arvostetun ja vakavaraisen konsernin taustatuki. Toimipisteesi sijaitsee Turussa tai Espoossa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2021. Liitä mukaan CV ja palkkatoive.

Lisätietoja tehtävästä antavat Elomaticin liiketoimintajohtaja Ted Bergman (ted.bergman@elomatic.com, 050 4283745) ja toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo (patrik.rautaheimo@elomatic.com, 010 395 7000 )

Osaamisalue: ,