Eltel Networks Oy

Sähkömittariasentaja

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 07.07.2022, 14:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sähkömittariasentaja

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Kiinnostavatko sinua työtehtävät sähkömittareiden asennusten parissa?

Eltel Networksin Smart Grid-liiketoiminta hakee nyt uuden asiakkuussopimuksen myötä sähkömittariasentajia Helsingin seudulle.

Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyö. Voit asua missä päin Suomea tahansa sillä työ on matkatyötä (viikko töissä ja viikko vapaalla).

Arvostamme hakijoissa halua ja valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Kohtaat työssäsi asiakkaita päivittäin ja odotammekin sinulta asiakaspalveluhenkistä otetta työntekoon. 

Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinko sekä vähintään B-ajokortti. Kokemuksen mittariasennuksista ja sähköasennuksista katsomme eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää seuraavia voimassaolevia pätevyyksiä: sätky tai SFS6002, työturva, hätäensiapu ja tieturva 1. Käytössämme on nykyaikaisia mobiililaitteita ja järjestelmiä, joten pääset hyödyntämään työssäsi myös IT-taitojasi. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.   

Meillä on tarjolla työ, jolla on aitoa merkitystä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja kannustavan tuotantopalkkiomallin. Eltelissä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!   

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antaa Tuomo Haavisto ajalla 7.-15.7. klo 15-16 välillä numerosta 040 311 3877 ja Mika Itkonen ajalla 8.-15.8. klo 15-16 välillä numerosta 040 311 2900. Muutoin lisätietoja voi kysyä sähköpostitse molemmilta etu.sukunimi@eltelnetworks.com.

Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

 

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.