Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.

Eltel Networks Oy:n Communication-liiketoiminta hakee nyt tietoliikenneasentajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Työhönottopaikkana toimii Vantaan toimipiste.

Tietoliikenneasentajan työtehtävät koostuvat monipuolisista televerkon asennustöistä sekä uudempien teknologioiden, kuten 5G-ulkoantennien asennustöistä. Tehtävään valittava henkilö on joustava, oma-aloitteinen ongelmanratkaisija sekä luonteeltaan asiakaspalveluhenkinen. Osittainen ulkona työskentely ja korkeat paikat kuuluvat työnkuvaan.

Hakijalta edellytämme:

  • Halua ja kykyä oppia uutta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana asennusryhmää
  • Vähintään B-ajokortin 
  • Hyviä IT-perustaitoja
  • Kykyä työskennellä korkealla
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi katsotaan:

  • Sähkö – tai tietoliikennealan koulutus
  • Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, etenkin KaapeliTV:n tai valokuituverkon parissa
  • Tietoliikenneverkkojen yleinen tuntemus
  • Työturvallisuuskortti, EA1

Olet etsimämme henkilö, mikäli haet haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittyä osana huipputiimiä alan ammattilaiseksi. Me tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä vakaassa, mutta nopealiikkeisessä organisaatiossa.  

Eltel toimii savuton ja päihteetön -työpaikka periaatteen mukaisesti. Henkilön soveltuvuus tehtävään tullaan varmistamaan tekemällä turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tino Goltz, tino.goltz@eltelnetworks.com, 040 311 2906.

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.