Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Eltel Networks Oy:n Communication -liiketoiminta hakee nyt tiimipäällikköä Pirkkalaan.

Tiimipäällikkönä vastaat Eltelin tietoliikenneverkkoja rakentavan yksikön ohjauksesta ja organisoinnista Pirkanmaan alueella. Olet vastuussa yksikkösi operatiivisesta toiminnasta sekä tuloksesta. Johdat ja kehität noin 40 henkilön organisaatiota, johon kuuluu työpäälliköitä, projektipäälliköitä, suunnittelijoita sekä asentajia. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja koordinoit yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Raportoit tehtävässä teleliiketoiminnan aluepäällikölle. 

Roolissa menestyäksesi sinulla pitäisi olla tehtävään soveltuva tekninen tutkinto tai vankka kokemus vastaavasta tehtävästä. Olet aktiivinen persoona, jolla on kyky ylläpitää projekteissaan vahva tuloksenteon tahtotila. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ja asiakaslähtöinen ajattelu ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Lisäksi edellytämme hyviä tiiminveto- ja IT-taitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Arvostamme tuntemusta tietoliikenneverkkojen rakentamisesta ja ylläpitotöistä. 

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin, jossa pääset kehittämään itsenäisesti toimintaamme ja hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin lähetä hakemuksesi viimeistään 7.11.2021 aikana alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jussi Lampinen, puh. 0403114455. Parhaiten tavoitat Jussin tiistaisin klo 12-13 ja perjantaisin klo 12-14.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Eltelin esittelyvideo

Osaamisalue: ,

Eltel Networks Oy

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.