Helsingin kaupunki

Sairaanhoitaja, ryhmäkoti Metsäkoto

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 16:00
  • 30.04.2024, 16:00

Sairaanhoitaja, ryhmäkoti Metsäkoto

Sairaanhoitaja, ryhmäkoti Metsäkoto, Helsingin kaupunki, Helsinki

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Riistavuoren seniorikeskuksen psykogeriatriseen ryhmäkoti Metsäkotoon 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Metsäkoto on 26 asukkaan ryhmäkoti, jossa tavoitteenamme on, että jokainen asukas kokee itsensä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Haluamme, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Meillä on mukava ilmapiiri ja henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisen hoitotyön lisäksi asukkaan toimintakykyä tukevan työotteen varmistaminen moniammatillisessa työyhteisössä. Työyhteisön hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen yhteisten periaatteiden mukaisesti hoitotyön arjessa, ovat niin ikään sairaanhoitajan tehtäviä.

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä. Arvostamme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Apotti- ja RAI-järjestelmien hallinta auttavat sinua menestymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus:Aikapalkka, 2853,81 e/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Ts. Osastonhoitaja Maria Välikoski
p. 0403340780
maria.valikoski@hel.fi

29.4.2024 alkaen
Osastonhoitaja Laura Palmu
p. 0403340780
laura.palmu@hel.fi

Yhteystiedot:Välikoski, Maria, maria.valikoski@hel.fi, 0403340780
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: