Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Hankesuunnittelijaa vahvistamaan voimajohtojen yleissuunnitteluyksikköä Harjavaltaan.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva suunnittelijan tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Haemme Empowerille suunnittelijaa voimajohtojen yleissuunnitteluyksikköön 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkosopimukselle Empowerilla, sillä he etsivät pitkäaikaista työntekijää organisaatioonsa.

Tehtävässä pääset osallistumaan Empowerin Power-liiketoiminnan lukuisiin mielenkiintoisiin projekteihin. Pääset työskentelemään erilaisten lupahakemusten, lausuntopyyntöjen, maankäyttösopimusten ja kartta-aineistojen laadinnan parissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitteluhankkeiden dokumentointiin liittyvää työtä sekä dokumenttien viimeistelyä. Toivomme sinulta ymmärrystä paikkatietoihin liittyen. Tehtävässä menestyminen ei edellytä sähköteknistä tutkintoa.

Toivomme sinulta: 

  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. insinööri tai diplomi-insinööri
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tuottaa tekstiä
  • Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • Innovatiivinen ja kehityshakuinen asenne
  • oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote työtehtäviin
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Haku toteutetaan yhteistyössä Studentworkin kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 31.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun loppupuolella ja etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä. 

https://www.studentwork.fi/job?id=100891

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen: juho.luukkainen@studentwork.com +3580445440425.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi 

Osaamisalue: