Haluatko näköalapaikalle älykkään yhteiskunnan rakentamisessa? Vahvistamme joukkoamme ja tarjoamme mahdollisuuden uraan, joka vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Digital-liiketoimintaan, joka vastaa myös Empower-konsernin IT-palveluista.

Tehtävänkuvaus

IT infra- ja tietoliikenneasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu konsernin tietoliikenneverkkojen operointi ja suunnittelu (toimisto LAN, WLAN) sekä palomuurien, MPLS- ja konesaliverkon hallinnointi toimittajien kautta. Palvelinympäristöjen ja palvelimien suunnittelu, sekä tilaukset ja toimitukset toimittajien kanssa. Lisäksi osallistut työasemaympäristöjen turvallisuuden varmistamiseen (virustorjunta, palomuurit, vpn, group policyt).

Edellytämme sinulta

 • vahvaa kokemusta tietoliikenneympäristöjen suunnittelusta ja hallinnoinnista
 • vahvaa kokemusta palomuurien suunnittelusta ja konfiguroinnista
 • kokemusta palvelinympäristöistä (Windows ja Linux)
 • kokemusta group policyjen ja AD:n hallinnoinnista sekä O365 ympäristöstä
 • kokemusta konesaliympäristöistä sekä jonkin verran kokemusta pilvi-infrasta
 • kykyä suunnitella ja toimia yhdessä palvelutoimittajien kanssa
 • kykyä kommunikoida ainakin suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme

 • mahdollisuuden laaja-alaisiin IT infran työtehtäviin
 • hyvät työkalut
 • mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti yrityksen IT ympäristön operoinnista ja suunnittelusta
 • mahdollisuuden olla mukana uusien digituotteiden kehitys-, testaus-, ja tuotantoinfran suunnittelussa
 • mahdollisuuden etätöihin.

Tehtävien tarkempi sisältö määräytyy kokemuksesi mukaan. Haemme tekijää ensisijaisesti Helsinkiin, pääkonttorimme sijaitsee Pitäjänmäessä. Tehtävää pystyy hoitamaan myös etäyhteydellä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.05.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Älä kuitenkaan jätä hakemusta viime tinkaan, sillä haastattelemme tehtävään soveltuvia henkilöitä jo ennen määräpäivää.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT johtaja Reni Waegelein p. 040 520 4288, reni.waegelein@empower.fi.

 

 

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Osaamisalue: