RTK-Palvelu Oy

Palveluohjaaja kiertoalueelle, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 07.03.2024, 9:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluohjaaja kiertoalueelle, pääkaupunkiseutu

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Onko työskentelytapasi oma-aloitteinen ja palveluhenkinen? Nautitko vastuullisesta ja itsenäisestä roolista asiakasrajapinnassa?  Tule osaksi yhtenäistä palvelutiimiämme!  Meillä et työskentele yksin, vaan olet osa työyhteisöä – sellaisena kuin olet.

Haemme kahta PALVELUOHJAAJAA vastaamaan osaltaan asiakaskohteidemme laadukkaasta ja tehokkaasta siivouksesta Espoosta Porvooseen. Tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja organisoimaan monipuolisia töitäsi joustavasti. Olet innostunut ja osaava tiimimme puuttuva palanen, jolle hyvä asiakaskokemus ja laadukas työnjälki on tärkeää.

 

Tehtävän kuvaus

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti – unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan kokemusta ja kykyä kommunikoida vaivatta suomeksi. Muut kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan hakijan eduksi. Ajokortti on tässä tehtävässä tarpeen ja oman auton käyttömahdollisuus suuri plussa.

 

Tarjoamme sinulle

Motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin asti – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään!

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

RTK-Palvelu tarjoaa osaajilleen kattavan perehdytyksen ja sisäisten koulutus- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi täyden tuen ammattitutkintojen suorittamiseen työn ohessa. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n Palvelupäällikkö Ella Viitanen (ella.viitanen@rtkpalvelu.fi)

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.