Haemme automaatioalan

projektinhoitajaa

Inkeroisten toimipisteeseen

 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja erilaisten projektien hoitamisessa.

Vastuualueeseesi projektinhoitajana kuuluu muun muassa automaatioon liittyvien projektien toteutus sekä huolehtiminen projektin aikataulun ja kustannusten sujumisesta suunnitelman mukaisesti. Enersensellä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa.

Toivomme, että sinulla on insinöörin tutkinto tai muuten hankitut vastaavat taidot sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä halu kehittyä tehtävässä.

Hae meille nyt ja tule osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä! Lähetä hakemuksesi heti oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: tulosyksikön päällikkö Matti Saarainen, puh. +358 408493591, matti.saarainen@enersense.com sekä Terhi Uusimäki, Talent Acquisition Specialist, +358 40 569 5300, terhi.uusimaki@enersense.com.

Enersense

Osaamisalue: