Haemme käyttökeskuksemme

vahvistukseksi uusia

KÄYTTÖINSINÖÖREJÄ

 

Tätä meillä on tarjolla

Käyttöinsinöörinä pääasiallisia vastuualueitasi ovat sähköverkon ohjaaminen ja valvonta, käytön ja kunnossapidon suunnittelu ja toteutus sekä häiriönselvitykset. Tehtäviisi kuuluvat käytönvalvonnan lisäksi palvelukonseptin suunnittelu ja toiminnan kehittäminen. Roolisi ja lopullinen työnkuvasi muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Jos olet urasi alussa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä ja kasvaa tehtävään vaiheittain.

Sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät modernissa ja konseptiltaan uudenlaisessa yrityksessämme, jonka toiminnan ylösajovaiheeseen ja käytäntöjen luomiseen pääset osallistumaan. Käyttötiimissämme työskentelee yhteensä kymmenkunta käytön ja kunnossapidon ammattilaista. Saat hoitaaksesi monipuolisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi kasvavassa yrityksessämme. Toimipaikkasi sijaitsee Mikkelin käyttökeskuksessa, jossa toiminta pyörii 24/7.

Tätä me odotamme

Käyttöinsinöörin työ edellyttää rauhallista ja varmaa työskentelyotetta, maltillista ja systemaattista toimintaa sekä kykyä vuorotyöhön. Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa, ja erityisesti arvostamme aiempaa työkokemusta sähkön- tai energianjakelutehtävistä. Mikäli sinulla on osaamista esim. tietotekniikan tai automaatiotekniikan parista, pääset myös hyödyntämään osaamistasi näiden parissa.

Annamme mielellämme lisätietoja.

Enervan toimitusjohtaja Harri Nummenpään tavoitat 23.8. klo 12-14 p. 0400 920 397.

Lisätietoja antaa myös Psyconin konsultti Mira Karilahti p. 020 710 1238, parhaiten tavoitettavissa 28.8. klo 13-15.

Hakemuksen tehtävään voit jättää 4.9. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

www.enerva.fi

Osaamisalue:

Enerva

Enerva tarjoaa tehokasta infraverkkojen valvontaa ja kunnossapitoa. Uudenlainen palveluratkaisumme turvaa verkkojen toimintaa ja häiriötöntä energianjakelua asiakkaillemme. Enerva on maakunnallinen yhtiö, jonka omistavat infrapalveluita tuottava Elvera Oy sekä sähköverkkoyhtiöt Järvi-Suomen Energia Oy, Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja Lappeenrannan Energiaverkot Oy. Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden palveluyritystä!